Lassan véget ér a nyári lazulás? Íme 5 applikáció, ami segít visszarázódni a hétköznapokba

Hangolódj az őszre!

A könnyed nyár után nehezedre esik felvenni az őszi életritmust? Ezzel nem vagy egyedül, de ne aggódj, összegyűjtöttünk néhány alkalmazást, amelyek átsegítenek a monoton hétköznapokon.

A nyaralás, a fesztiválszezon és a balatoni strandok után szembe kell néznünk a ténnyel, hogy lassan itt az ősz. Igaz, odakint még javában tombol a jó idő, de pár hét múlva ideje lesz magunkra kapnunk egy pulcsit és vele együtt némi jól szervezettséget is. Ha te is nehezen rázódsz vissza a hűvösebb hétköznapokba, akkor a következő öt applikáció a legborongósabb napokon is gondoskodni fog arról, hogy mindig motivált légy.

Céljaim

A magyar applikáció a céljaid elérésében segít, legyen szó munkáról, suliról vagy szabadidős tevékenységekről. A Céljaim lehetőséget nyújt arra, hogy összeírd a napi teendőidet, feladataidat, sőt akár még a bakancslistádat is, miközben a célodat akadályozó rossz szokásaidra is rákérdez. Ha nehezen tudod megfogalmazni, hogy mire vágysz igazán és mi segít téged a céljaid elérésében, akkor töltsd le ezt az appot!

1Money

A 1Money a legjobb barátod lehet, ha nehezen tudod nyomon követni a kiadásaidat. A felületre felviheted az új tranzakcióidat, majd az alkalmazás megmutatja, mire költöd havi szinten a legtöbbet. Én így döbbentem rá, hogy ideje visszafognom magam a lakáskiegészítők vásárlása terén. Hidd el, az app rendszeres használatával sokkal tudatosabb fogsz költekezni és jobban átláthatod majd a pénzügyeidet is. Arról nem is beszélve, hogy a spórolás is könnyebb vele!

nomo – Sobriety Clocks

Ezer éve ígérgeted magadnak, hogy felhagysz a dohányzással vagy egészségesebben fogsz étkezni, viszont az önfeledt nyári programok alatt egyiket sem sikerült teljesíteni? Akkor keresd a nomo-t, ez az applikáció ugyanis a függőségeidet veszi célba! Kezdetben az is elég, ha józanságórákat indítasz a felületen, hiszen az absztinencia elkezdése megviselhet. Ha magad mögött tudhatsz néhány sikeresen teljesített órát az új lendületet adhat a folytatásra. 

Stop, Breathe & Think

Állj meg, lélegezz és gondolkodj! Erre hívja fel a figyelmedet a Stop, Breathe & Think applikáció. Nekem a stresszes helyzetekben sokat segített, amikor egy veszekedés után vagy a munkahelyi feszültségek közepette ehhez nyúltam. Az alkalmazás olyan tudatos légzési és személyre szabott meditációs gyakorlatokat kínál, amelyek segítenek lenyugodni.

Life Hacks

A Life Hacks a mindennapok ügyes-bajos feladatai során válhat a hasznunkra, mivel az alkalmazáson az életünket könnyítő trükköket mutat be a világ minden tájáról. Legyen szó főzésről, lakberendezésről vagy a szerelmi bánat enyhítéséről – az appnak mindenre van egy jó tippje vagy egy szívhez szóló idézete. Persze, nem világmegváltó gondolatok ezek, de hasznosak lehetnek a hétköznapokban, amikor szükségünk van egy kis segítségre. 

Na? Jöhet az ősz?

Nyitókép: GaudiLab/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: