LED fényterápiával a tökéletes szépségért (x)

A legújabb innovációk segítségével ma már az otthonunkban is élvezhetjük a prémium technológiás eljárásokat. A klinikai LED fényterápiát használó készülékek és arcmaszkok a bőrfiatalítás teljesen új korszakát vetítik előre.

A LED-technológiával működő arcmaszkok globális piaca 2030-ig előreláthatólag 11,9%-kal növekszik majd a jelenlegi 238,1 millió dolláros értékről. A fényterápiás eszközök más mérések alapján is egyre elterjedtebbek a piacon: az Amazon keresési trendjeiből is egyértelműen kiolvasható a fokozott érdeklődés. A FOREO – a világ vezető beauty-tech vállalata – szerint ez a tökéletes alkalom, hogy új innovációival élen járjon ebben a kategóriában.

A FOREO hosszú évek óta úttörő szerepet tölt be a technológiai fejlesztések terén és most újabb mérföldkőhöz érkezett: bemutatja a FAQ™ Swiss márkát, amelynek termékei a bőrfiatalítás teljesen új korszakát vetítik előre.

Okosmaszkkal a bőrproblémák ellen

FOREO FAQ 200 kollekció
FOREO FAQ 202 LED fénymaszk.

A FAQ™ 200 kollekció a LED arcmaszkok teljesen új generációját hozza el, amely ultrakönnyű és rendkívül higiénikus, intelligens svájci dizájnnal párosul. A FAQ™ 202 maszk a svájci márka kollekciójának zászlóshajója, tökéletes megoldás azok számára, akik magasabb szintre szeretnék emelni bőrápolási rutinjukat.

A klinikai LED fényterápiát használó FAQ™ 202 nyolc különböző hullámhosszú LED-fényt (vörös, kék, zöld, narancssárga, lila, cián, sárga), továbbá NIR fényt használ, hogy célzott kezelésekkel harcoljon az öregedés jelei és más bőrproblémák ellen. A maszk 600 fénypontja másodpercenként 1000 LED-impulzust bocsát ki, így a terápiás LED fény az arc teljes egészét lefedi.

A maszk gyengéden felmelegíti a bőrt, hogy átmenetileg kitágítsa a pórusokat, így a LED hatékonyabban tud behatolni a bőrbe. A okos arcmaszk alkalmazással is irányítható, számos előre beprogramozott kezelést kínál, így a felhasználó saját bőrszakértőjévé válhat.

Személyre szabható kezelések

FOREO FAQ 202 LED maszk
FOREO FAQ 202 LED maszk

A svájci innovatív maszkok vezeték nélkül működnek, szemnyílással és csúszásmentes fejpánttal érkeznek, amely a helyén tartják a maszkot, így kezelés közben is biztosított a szabad mozgás. Mindkét modell – a FAQ 201 és a FAQ 202 – flexi-fit szilikonból készült, amely mintegy második bőrként tökéletesen illeszkedik az arc körvonalaihoz, egyenletes fényt biztosítva az arc minden területén.

A kollekció részeként debütálnak még a FAQ™ 100 készülékek is, amelyek a piacon elérhető leginkább személyre szabható fiatalító kezeléseket biztosítják. A készülék a FAQ™ 202 maszkkal kombinálva teljes körű kezelést nyújt az arcbőr állapotának helyreállításáért.

Forrás és nyitókép: sajtóanyag / FOREO / Notino

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: