Legendás filmes jelenetek születnek újjá egy pécsi albérletben

Unaloműzésnek indult, most az egész világ Kovács Fanni és párja, Hosszú Norbert képein mosolyog.

Már többen is bebizonyították, hogy a karantén alatt nemcsak olvasással és filmnézéssel lehet elütni az időt. A divatőrültek párnából és takaróból készítenek gyakran haute couture ruhákkal versenyző szetteket, mások a művészettörténet híres alkotásai előtt hódolnak otthonukban. A szórakozási lehetőségek megfogyatkozása és a bezártság sokakból kihozza a bennük rejlő kreativitást – ahogyan egy magyar párból is.

Kovács Fanni és Hosszú Norbert jól ismert filmes jeleneteket és plakátokat kreál újra – a végeredmény pedig elképesztő! Olyannyira, hogy az egyik legismertebb szórakoztató site, a Bored Panda is cikkezett róluk. Mindketten egy pécsi improvizációs színház, az Improvokál Társulat tagjai és vezetői, így a szórakoztatás a vérükben van, de a koronavírus-járvány miatt ideiglenesen ők is lemondták folyamatban lévő munkáikat. A négy fal között viszont folytatták az alkotómunkát, a filmek és jelmezek iránti rajongásuk szerelemgyerekeként született meg projektjük, amivel egy kis pozitivitást próbálnak csempészni az emberek mindennapjaiba. A miénkbe sikerült!

Gondoltad volna, hogy Rocky-t egyszer sütőkesztyűben látod? Vagy elképzelted már, milyen lenne, ha a Ragyogás ikonikus jelenetében a balta helyett egy kolbászt használtak volna kellékként? Ha nem, akkor görgesd végig a képeiket!

Ragyogás – ©Facebook
Kommandó – ©Facebook
Men In Black – Sötét zsaruk – ©Facebook
Bajos csajok – ©Facebook
A sebhelyesarcú – ©Facebook
Ghost – ©Facebook
Rocky – ©Facebook
Forrest Gump – ©Facebook
Indul a bakterház – ©Facebook
Csillagok háborúja – ©Facebook
Ponyvaregény – ©Facebook
Igazából szerelem – ©Facebook
Indiana Jones – ©Facebook
Vasember – ©Facebook
Fel – ©Facebook
Harcosok klubja – ©Facebook
Hannibal – ©Facebook
Harry Potter és a Főnix Rendje – ©Facebook
Junior – ©Facebook
A kölyök – ©Facebook

Nyitókép: Kovács Fanni/Facebook

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: