Összeállt Cher, Naomi Campbell és Kim Kardashian: Legendás fotók készültek a CR Fashion Book legújabb számához

Ráadásául a címlapsztárok azt is elárulták, mit tartanak a szívügyüknek, amiért örömmel küzdenek a mindennapokban.

Ikonikus triumvirátust fotózott a napokban a CR Fashion Book: a következő számuk címlapjára Cher, Kim Kardashian és Naomi Campbell került! A magazin egy 60-as évekbeli időutazást, azaz igazi retró hangulatot álmodott meg a fényképekhez, amiket Mert&Marcus készített Los Angelesben – a modellek a fotózás apropóján a számukra fontos ügyekről is meséltek. Kim az Instagramon meg is osztott két közös képet magáról és Cherről, amint egy motoron pózolnak.

„Egy teljes címlap Cherrel! Tudjátok, hogy Cher mindig is a legnagyobb példakép volt az életemben, szóval egy álmom vált valóra ezzel a közös fotózással. (A másik példaképem, Naomi is ott volt velünk!) Micsoda élet! Annyira boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek a CR Fashion Book címlapfotóit!” – írta a bejegyzésében.

Kim egyébként dokumentumfilmje, a „Kim Kardashian: The Justice Project” áprilisi bemutatójára készül éppen, ami ügyvéddé válásának történetét mutatja be. A sztár a börtönreformért küzd, és többeket is sikeresen szabadlábra helyeztetett már – amiért a hírek szerint nem kért pénzt. „Úgy érzem, hogy nem a nyilvánosság, hanem saját magam és a gyermekeim felé vannak kötelezettségeim” – mondta Kim, aki valóságshow sztárként vált híressé. „Szeretnék jó példaképpé válni a gyerekeim szemében. Négy fekete gyereket nevelek, a rendszerünk pedig még mindig diszkriminatív a színes bőrű emberekkel szemben. Meg akarok tenni mindent annak érdekében, hogy megkönnyítsem az életüket.”

Kim ikonja, Cher arról beszélt a fotózás közben, hogy 73 éves kora ellenére, még mindig népszerű, nem járt el felette az idő.  „Sosem számítottam erre, tényleg. Ha felmegyek a színpadra, különböző csoportokat látok a nézőtéren: idősebbek nagyon kicsi gyerekek mellett. Ez valami egészen különleges dolog. Tudom, hogy még mindig boldoggá teszem az embereket, ez az én ajándékom.”

A szupermodell, Naomi a másokért vívott küzdelmeit emelte ki szívügyeként: „Nem az a típusú ember vagyok, aki eltűnik, ha a másik a padlón van…” A sztár óriási támogatója például az AIDS kutatásoknak, és sokat áldoz arra is, hogy megtalálják a gyógymódot. „Ez az, amiért máig küzdök. Hiszem, hogy van ellenszer.”

Nyitókép: CR Fashion Book @crfashionbook/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: