A leggazdagabb kis kedvencek: 10 millió forintot is megkeresnek a legnépszerűbb „állatinfluencerek” egyetlen poszttal

Cukik, népszerűek, és nem mellékesen dollárezreket keresnek egy-egy posztjukkal: bemutatjuk a leghíresebb TikTok-petfluencereket, akikről döntsd el te, hogy megérik-e a pénzüket!

A petfluencerek, vagy ha picit magyarosítani szeretnénk, állatinfluencerek nemcsak elképesztő cukik, hanem bizony elég szép summát is keresnek a közösségi médiában. A napokban például szembejött velünk egy összeállítás, ahol az összegeket látva nem akartunk hinni a szemünknek. A TikTokon legnépszerűbb kis szőrmókok ugyanis forintra átszámolva közel tízmilliót is kereshetnek egyetlen poszttal!

Persze, itt sem mindenki (pontosabban nem mindenkinek a gazdija) kaszál hatalmas összegeket, de vannak, akiknek elképesztő pénzek ütik a mancsát minden egyes rövid videóért.

Hogy a TikTok petfluencerek közül ki keresi a legtöbbet?

A TikTok édes kis szőrmókjai közül egy szürke cica, ThatLittlePuff áll az élen, aki 26 400 dollárt, vagyis 10 millió forintnál is nagyobb összeget kap egy-egy posztért.

Ezért cserébe recepteket és life hackeket tesztel. Na meg cuki, és elég népszerű is: cikkünk születésekor 27.6 millió követőnél és 590 millió lájknál jár a videós közösségi oldalon.

@thatlittlepuff Which hack you like the most? #ThatLittlePuff #puffknowsbetter #catsoftiktok #10MillionAdoptions ♬ original sound – ThatLittlePuff

A TikTok-petfluencerek listáján második helyezett egy kutya, Jiffpom, akinek nemcsak saját ruhatára van, de két Guinness világrekordot is tart a két lábon leggyorsabban sétáló kutyák mezőnyében.

legjobban kereső petfluencerek Jiffpom
Fotó: Getty Images, Brian Feinzimer / Contributor

Nem meglepő, hogy a sztárok is imádják. Még a szupermodell Adriana Limával is fotózkodott már, sőt, Katy Perry Dark Horse című dalának videoklipjében is feltűnt.

A cuki négylábú több mint húszmillió követővel és 518 millió lájkkal büszkélkedhet, és TikTok posztonként becslések szerint 20 600 dollárt, vagyis valamivel több mint 7.5 millió forintot keres.

@jiffpom♬ Muchachita Consentida – Rayito Colombiano

A harmadik legjobban kereső TikTok profil pedig a Chipmunks of TikTok, ahol nem is egyetlen petfluencert, hanem egy egész kis cuki csapatot követhetsz.

Hogy kik ők? Mókusok, mint például Dinky, Squishy, Mooshy és SpongeBob. Az állatok gyakorlatilag nem csinálnak mást, mint mogyoróval tömik az arcukat, több mint 13 millió követőjük legnagyobb örömére. Hogy ez mennyire éri meg a profil üzemeltetőinek? 13 300 dollárt, vagyis forintban közel ötmilliót kapnak egy-egy posztért.

@chipmunksoftiktok Squishy got mad at me for not putting the hazelnuts in her mouth, fill the cheeks #fyp #cute #cuteanimals #mad #chipmunks #squishy ♬ original sound – Chipmunks of TikTok

Forrás: New York Post
Fotó: Getty Images, Brian Feinzimer / Contributor

Ha tetszett cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: