Ezt a 7 sorozatot egyszerűen nem tudtuk kikapcsolni idén: íme, 2022 legjobb sorozatai!

Idén sem maradtunk sorozatok nélkül, a streaming szolgáltatók 2022-ben is csak úgy ontották magukból a jobbnál jobb műsorokat. Íme 7 sorozat, ami minket is a képernyő elé ragasztott.

Lassan már annyi a jó sorozat, mint égen a csillag, és ugyan nehéz a választás, most mégis összeszedtünk 7 olyan sorozatot, ami egyszerűen kihagyhatatlan: íme, 2022 legjobb sorozatai, legalábbis szerintünk.

1. Fülig beléd zúgtam – Netflix

A romantikus vígjáték-dráma két angol tinédzser életébe enged betekintést. Nick és Charlie fiúgimnázium tanulói, akiket olyan helyzetek elé állít az élet, amelyek miatt a vártál hamarabb fel kell nőniük. A Fülig beléd zúgtam humoros képet ad szerelemről, barátságról, identitásról, és arról, mit jelent hűségesnek lenni.

2. A Fehér Lótusz – HBO Max

Miután a sorozat készítői az első évaddal számtalan Emmy-díjat bezsebeltek, a második évadban még eggyel emelték a tétet. Hawaii helyett ezúttal Szicíliába utazott egy gazdag társaság, de most sem volt hiány ármánykodásról. Pénz, hatalom, szex, gyilkosság. Ezek jellemzik a gazdagok életét, miközben szépen lassan kiderül, hogy mégsem minden arany, ami fénylik. 

3. Wednesday – Netflix

Wednesday Addams különleges képességekkel rendelkezik, de úgy tűnik, ez egyszerre átok és áldás. A védelmező testvér bosszút áll öccse zaklatóin, ezért kirúgják az iskolából. Wednesday új suliba kerül, ahol meg kell tanulnia, hogyan kontrollálja különleges képességeit, miközben több gyilkosság szemtanúja lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=02qAgLLnHNc

4. Ipar – HBO Max

A 2008-as világválság után néhány elhivatott fiatal határokat nem ismerve mindent elkövet, hogy bebiztosítsák a jövőjüket. Az Ipar a pénz, a tőzsde és a könyörtelen üzlet világába kalauzolja a nézőt, miközben persze szerelemből sincs hiány. 

https://www.youtube.com/watch?v=PbM84z4XYgc

5. Egy ágyban a sztárral – HBO Max

Jessie egy átlagos fiatal életét éli Londonban. Egyszerre több helyen dolgozik, túlhajszolt és fáradt, a lehetőségei korlátozottak, de mindent megtesz, hogy segítség nélkül, egyedül is eltartsa magát. Aztán egy reggel fenekestül felfordul az élete, amikor egy híres filmsztár mellett ébred. 

https://www.youtube.com/watch?v=_Q-nSkmnM74

6. Abbott Általános Iskola – Disney+

Egy philadelphiai iskolában a tanárok mindent elkövetnek, hogy megszépítsék a diákok életét. Az elhivatott pedagógusok annak ellenére, hogy nem becsülik meg őket, és még csak rendes fizetést sem kapnak, mégis nap mint nap azon dolgoznak, hogy szép jövőt biztosítsanak a gyerekeknek.

https://www.youtube.com/watch?v=cO-_7oi-61Y

7. A rezervátum kutyái – Disney+

A vígjátékban négy kelet-oklahomai fiatal életét követhetjük végig, akik még a rablástól sem riadnak vissza, hogy pénzhez jussanak. Mindent elkövetnek, hogy megvalósítsák az álmukat, és elutazzanak a messzi Kaliforniába. 

Forrás: Vanityfair
Nyitókép: thethomsn / Getty Images

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: