Top 5 szempillaspirál az igéző tekintetért

Vajon a drágább tényleg jobb is?

Az viszont biztos, hogy egy jó szemspirál okos befektetés, ugyanis teljesen megváltoztathatja a tekintetedet.

A szempillaspirál az egyik legnélkülözhetetlenebb alap sminktermék a női neszesszerben. Egy jó szempillaspirálnak köszönhetően dúsabb, hosszabb pillákat varázsolhatunk egy pillanat alatt, amivel, sokkal határozottabb és dekoratívabb lesz a tekintetünk. Ez azért is fontos, mert segítségével képesek vagyunk érzéseinket kifejezni, többek között azt is, ha éppen csábítanánk. Ezért sem mindegy, hogy milyen mértékben igéző a pillantásunk. Manapság egyre többen esküsznek a tartós megoldásokra, de még mindig nagy azoknak a tábora is, akik féltik a szemüket a vegyi anyagoktól, illetve macerásnak tartják a folyamatot, amelyért egyébként egyre mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlni. Ráadásul több férfiismerősöm szerint is kevés visszataszítóbb dolog van egy nőben annál, mint amikor látszik, hogy már tölteni kéne a pillákat, mert a fele már kihullott.

A jó szempillaspirál nem fog cserbenhagyni, „csak” annyi a titka, hogy háromhavonta le kell cserélni. Bizony, még a legdrágábbat is, és akkor is, ha úgy érzed, még tudnád vele húzni egy ideig. Ugyanis minden egyes használattal levegő éri, a levegővel pedig baktériumok is bekerülhetnek a kis tégelybe, amelyek súlyos szemirritációt is okozhatnak. Ha pedig csomósodnak és összeragadnak tőle a pilláid, akkor azonnal válj meg tőle, ez egyértelmű jele, annak, hogy nem bírja tovább, megérett a cserére. És arra is ügyelj, hogy ne add kölcsön senkinek, még a legjobb barátnődnek sem. Ha tényleg  a legjobb, akkor meg fogja érteni.

A szempillaspirálok tekintetében nagyon széles a választék, mind minőség, mind az ár tekintetében. Érdemes párhuzamosan többet is kipróbálni, használni, hogy minél hamarabb megtaláld a számodra a must have terméket.

1. Dúsító és hosszabbító szempillaspirál

Avon Euphoric szempillaspirál, avononline.avon.hu, 1799 Ft

Az Avon True Euphoric Volume szempillaspirál forradalmi változás a sminkelési rutinban. Látványosan dúsít, miközben nem nehezíti el a pillákat. A homokóra formájú, puha kefe segítségével pazar, legyezőszerű hatást érhetsz el pillanatok alatt.

2. Vízálló spirál

Vízálló szempillaspirál, pupamilano.hu, 3990 Ft.

A Pupa Wamp! waterproof mascara rendkívül ellenálló a vízzel szemben, és a térfogatnövelésről is gondoskodik. Vastag, telt, extra sűrű szempillák, a műszempillák színpadias hatása, a viselésük kellemetlensége nélkül. A hullámos kialakítású kefe maximális mennyiségű festéket képes felkenni, és bőséges, azonnali, egyenletes felvitelt tesz lehetővé. Sportoláshoz is ideális.

3. Műszempilla hatás

Max factor szempillaspirál, esteto.hu, 5231 Ft.

A Max Factor False Lash Epic az a szempillaspirál, amely a műszempillák rendkívüli hatását nyújtja. Külön-külön meghosszabbítja, kiemeli és kontúrozza az egyes szálakat. A speciális applikátor heggyel rendelkezik a meghatározáshoz, a volumen biztosításához és a legyező hatás létrehozásához. Tökéletesen elválasztja a szálakat anélkül, hogy összetapadnának. Hihetetlen megjelenést kölcsönöz, minden szempillát kiemelve.

4. Színes szempillaspirál

Színes szempillaspirálok, nettus-makeup-shop.hu, 1990 Ft.

Bár a spirálok non plus ultrája a fekete színű, néha nem árt egy kis változatosság. A Symfonic mascara terméke a feketén kívül 5 vidám színben is elérhető, ha kicsit extravagánsabb tekintetre vágysz.

5. Luxus szempillaspirál

YSL szempillaspirál, notino.hu, 12740 ft.

Ahogy említettük, a kínálat nagyon széles, és szerencsére az olcsóbb árkategóriában is vannak wow hatást nyújtó termékek. Ha azonban hiszel abban, hogy a minőséget meg kell fizetni, akkor az Yves Saint Laurent termékével biztos, hogy nem fogsz mellényúlni. A Volume Effet Faux Cils Radical műszempilla hatású szempillaspirál olyan dússágot és hosszúságot kölcsönöz, amiről eddig csak álmodoztál. A termék új formuláját ráadásul ápoló összetevőkkel gazdagították, amelyek táplálják és megerősítik a pillákat. Az eredmény végtelenül intenzív tekintet, amely elől senki sem menekülhet.

Nyitókép: Letizia Le Fur/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: