Légy újra gyerek: 5 programunk is van hozzá!

Ki mondta, hogy a gyereknap csak a kiskorúaknak szól?

Emlékszel még, hogy régen mekkora örömmel vártad május utolsó vasárnapját? A gyermeknap mindig ígért valami izgalmas élményt, finomságot és sok-sok nevetést.

Miért kellene szakítani a jól bevált hagyományokkal? Az idő múlása nem kifogás! Jó néha kiszakadni a felnőttek gondterhelt világából, éppen ezért a hétvégi gyereknap örömére összegyűjtöttük azokat a programokat, ahol egy kicsit újra gyerekek lehetünk!

Cyberjump 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cyberjump (@cyberjump_trambulinpark) által megosztott bejegyzés,

A különleges trambulin park Európa egyik legnagyobb létesítménye. Különféle izgalmas sportjátékban tombolhatod ki magad. Vár rád a dodge ball, a bossaball, egy nyílt trambulin pálya, a slackline, egy slamball pálya, egy battle beam pálya, a csodálatos szivacs medence és még sok más eszköz. Ha még sosem hallottad ezeket a szavakat, akkor mindenképpen nézz körül a szabadidőpark honlapján, mert biztosan meg fogod találni a számodra legjobban tetsző kikapcsolódási lehetőséget.

Hol? Budapest, Hengermalom út 19-21.

Csodák palotája

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csodák Palotája (@csodakpalotaja) által megosztott bejegyzés,

Merülj el egy napra a tudományok földjén és csodálkozz rá a világra! A CSOPA kapui minden korosztály számára nyitva állnak. 250 játékkal, előadótermekkel, laborral, szabadulószobákkal, billiárdfocival és sok hasonló programmal várják a szórakoztató tudásra szomjazókat.

Hol? Budapest, Bécsi út 38-44.

Bubble Ball

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BubbleBall Budapest (@bubbleballbudapest) által megosztott bejegyzés,

Az eleinte poénnak ígérkező szórakozás mára komoly sporttá nőtte ki magát. A bubble ball nem más, mint amikor egy nagy felfújható labda” közepében állva focizol. Az egymással való ütközések nagyon mókásak tudnak lenni, persze a körülötted lévő guminak köszönhetően nem érzel semmilyen fájdalmat. A buborékfoci az egyik kedvenc csapatépítő és stresszlevezető program a felnőttek körében.

Hol? Budapesten, a város öt különböző pontján

Skyward szélcsatorna

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zoltán Nagy (@nzoli99) által megosztott bejegyzés,

Gyerekkorodban te is gyakran elképzelted, milyen lenne repülni? Talán még most is foglalkoztat a gondolat? Jó hírünk van, ugyanis a Skyward szélcsatorna pontosan ezt az élményt biztosítja. A rövid előképzés után már repülhetsz is, és átadhatod magad a felhőtlen lebegés élményének. 

Hol? Csepel – Csepel Művek

Kávézz állatokkal

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Purrfect Cat Cafe (@purrfectcatcafe) által megosztott bejegyzés,

Végül egy egészen visszafogott programmal is készültünk. Ha már kiskorodban beleszerettél az állatokba és ez a szerelem azóta is tart, akkor irány egy állatos kávézó. Ajándékozd meg magad egy finom latte örömével a kedvenceid között, amit megtehetsz a Cat Caféban, vagy ismerkedj meg különleges hüllőkkel a Zoo Café Budapestben.

Hol: Cat Café, Budapest, Révay utca 3. ; Zoo Café, Budapest, Fejér György út 3.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: