Leighton Meester ismét babát vár!

A Gossip Girl sztárjának sikerült terhességét eddig a legnagyobb titokban tartania.

Azonban a lesifotósoknak hála semmi sem maradhat sokáig észrevétlenül, így bukott le Leighton Meester és Adam Brody is, akiknek kis családja a jövőben tovább bővül! A sztárpár a képek készültekor éppen Los Angelesben sétálgatott lányukkal, Arloval, aki már betöltötte a negyedik életévét. Mindenkinek rögtön szemet szúrt Leighton kerekedő pocakja (és a tény, hogy minden védőfelszerelés nélkül léptek az utcára), de a színészpáros egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a hírt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Não, não é mentira de primeiro de Abril! E a prova está aqui! Paparazzi do DailyMail tirou fotos da Leighton com uma barriga de gestação enquanto passeava com Adam e a filhinha deles, Arlo Brody na Terça-feira em Los Angeles. 🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (Photo/Article: DailyMail.com) #theoc ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ No, It’s not April fools joke! Leighton Meester showed off a much fuller tummy as she was seen with Adam Brody and their daughter Arlo Day Brody, in Los Angeles on Tuesday. 🥰

The O.C. 🏄🏻‍♂️🌴Fan from Brazil (@theocworld) által megosztott bejegyzés,

A nyilvánosság elől visszahúzódó sztárpár 2011-es Csípem a családom című film forgatásakor találkozott először és 2012-ben kezdtek el hivatalosan is randizni. Adam Brody évekig A narancsvidék főszereplőjét, Seth Cohent alakította.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Me and my hero #readyornotmovie

Leighton Meester (@itsmeleighton) által megosztott bejegyzés,

Az eljegyzéssel sem vártak sokáig, Adam körülbelül kilenc hónapnyi együtt járás után kérte meg Leighton kezét, aki boldogan igent mondott. Esküvőjüket szintén a legnagyobb titokban tartották meg 2014-ben. Leighton később azt is elárulta, hogy az esküvőjének hála sok mindent átgondolt az életében. „Az, hogy mit tartok igazán fontosnak, nagyon megváltozott az utóbbi időben. A családom, a barátaim és a magánéletem lett számomra a legfontosabb. Ezek azok a dolgok, melyekre mindig időt kell szakítani” – nyilatkozta az InStyle magazinnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When u need the perfect jumpsuit so you make one with ur fave designer ✅ Coming July 9th. All proceeds will go to the Downtown Women’s Center of Los Angeles 😍

Leighton Meester (@itsmeleighton) által megosztott bejegyzés,

Kislányuk, Arlo Day Brody 2015-ben született és a színésznőnek sikerült az első terhességét is közel fél éven át titokban tartania. Akkoriban Leighton így nyilatkozott a házasságáról: „Semmit sem változtatnék a múltamban, hiszen boldog vagyok a jelenben. Nemcsak egy gyönyörű szép kislány édesanyja vagyok, megtaláltam a lelki társamat is, és a karrierem szempontjából szintén szerencsésnek érzem magam.”  – jegyezte meg Leighton.

Sok boldogságot kívánunk innen is a sztárpárnak!

Nyitókép: Morgan Lieberman/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: