Ez a híresség a lelki társad a horoszkópod szerint

Előfordult már veled, hogy amikor egy sztár interjúját, vagy posztját elolvastad, úgy érezted, a való életben legjobb barátok lehetnétek? Képzeld, a csillagjegyed alapján még arra is rájöhetsz, melyik sztár személyisége passzol hozzád a legjobban!

Kos: Serena Williams

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés

Versengő típus vagy, könyörtelenül elszánt és igazi vezető: ebben nagyon hasonítasz minden idők egyik legjobb teniszezőjére, Serena Williamsre. Akárcsak te, ő is arra törekszik, hogy a legtöbbet hozza ki magából, akármibe is fog bele.

Bika: Mariah Carey

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés

Kétség sem férhet hozzá, hogy Mariah Carey lenne a lelki társad! A többszörös Grammy-díjas énekesnő ambiciózus, független és természetesen a művészi vénája is tagadhatatlan. Magadra ismertél ebben, igaz?

Ikrek: Drew Barrymore

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés

Egyáltalán nem okoz számodra gondot, ha ismeretlen társaságba kerülsz, hiszen olyan könnyedén szerzel új barátokat, mint ahogyan más levegőt vesz. Olyan vagy, mint Drew Barrymore: a beszélgetés és a szórakoztatás a lételemed, akárhová mész, beragyogod a szobát.

Rák: Selena Gomez

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés

A szentimentalitás, a kreativitás és a hűség a legkiemelkedőbb jellemvonásaid közé tartozik, csak úgy, mint Selena Gomeznek. Mindketten rendkívül gondoskodóak vagytok és a szeretteiteket a fontossági listátok élére teszitek.

Oroszlán: Amy Schumer

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés

Az Oroszlánok nem szívesen rejtegetik karizmatikus személyiségüket, ahogyan Amy Schumer sem. A színésznő humorával bárkit képes megnevettetni még a legnehezebb napokon is – te pontosan ugyanerre törekszel.

Szűz: Beyoncé

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

A Szüzek jól tudják, hogy a kemény munka mindig kifizetődik, ezért minden erejüket belefektetik abba a tevékenységbe, amit éppen végeznek. Ez a kitartás és küzdőszellem ki másra lenne igaz, ha nem Beyoncéra?

Mérleg: Meghan Markle

Meghan Markle az igazságosságot képviseli minden olyan ügyben és projektben, ami mellé leteszi a voksát. Ez veled sincs másképp, ugye? Ráadásul te is éppen olyan elbűvölő és nagylelkű vagy, mint Harry felesége.

Skorpió: Kim Kardashian

A valóságshow-sztárként ismertté vált Kim Kardashian hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években: ma már az igazság oldalán harcol jogászként. Akár kedvelik őt, akár nem, ő hatással van az emberekre. A látványos újrakezdéseknek te is a mestere vagy.

Nyilas: Chrissy Teigen

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Ha valakinek, hát John Legend feleségének ami a szívén, az a száján – és ebben senki sem tarthatja vissza. A beszélgetésben nem akad jobb partner nálad, a humorérzéked és az intelligenciád miatt akár Chrissy ikertestvére is lehetnél.

Bak: Michelle Obama

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés

Amikor az álmaid megvalósításáról van szó, fegyelmezett vagy, szorgalmas és két lábbal a földön állsz. Neked is az a célod, mint Michelle Obamának: meg akarod változtatni a világot és segíteni szeretnél az embereknek.

Vízöntő: Nikki Reed

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikki Reed (@nikkireed) által megosztott bejegyzés

Bár színésznőként ismertük meg Nikki Reedet, ma már gyakorlatilag alig vállal el bármilyen szerepet, mert az életét (és a platformjait) a jótékonysági munkáinak szenteli. Ezzel könnyedén együtt tudsz érezni, hiszen benned is egy humanitárius lélek lakozik.

Halak: Katalin hercegné

Kate Middleton mélyérzésű, végtelenül kedves és persze kreatív is, a fotózás az egyik nagy szenvedélye. Ezek a személyiségjegyek tökéletesen leírnak téged is, kedves Halak, ráadásul te is olyan családcentrikus vagy, mint a britek leendő királynője.

Forrás: Hello Giggles
Nyitókép: Kevin Mazur, Kurt Krieger – Corbis, Rich Fury, Jon Kopaloff, BonneChance/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: