Leonardo DiCaprio és Camila Morrone kapcsolatának az Oscar-gála lett az egyik mérföldköve

15 év után először újra barátnővel érkezett a filmvilág legrangosabb eseményére a Volt egyszer egy Hollywood sztárja

Bár a színész már 2017 óta együtt van kedvesével, ez volt az első alkalom, hogy együtt jelentek meg egy díjátadó eseményen.

Magyar idő szerint február 10-én hajnalban tartották meg a 92. Oscar-gálát, ami több okból is beírta magát a (film)történelembe. Egyrészt azért, mert az Élősködők lett az első dél-koreai alkotás, ami megkapta a Legjobb nemzetközi filmnek járó szobrocskát, és egyúttal a Legjobb film kategóriában is tarolt – pedig még sosem fordult elő, hogy ne angol nyelvű film legyen a befutó. De Bong Dzsun Ho filmjének sikere mellett az sem kerülhette el a nézők figyelmét, hogy Leonardo DiCaprio 15 év után először érkezett az átadóra barátnővel. Bár a színész és szerelme, Camila Morrone külön vonultak be a vörös szőnyegen és külön pózoltak a kameráknak, a műsort már egymás mellett ülve izgulták végig a Dolby Színházban.

Steve Granitz, Rick Rowell/Getty Images

A sztár utoljára 2005-ben vitt randit a gálára, méghozzá Gisele Bündchent, amikor az Aviátorban nyújtott alakításáért jelölték a Legjobb férfi főszereplő kategóriában. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor Leót a párja kísérte el a filmes világ legrangosabb eseményére, ugyanis a sztár általában édesanyját, Irmelint hívja magával – tehát ennél jobb bizonyítékot nem is találhatnánk arra, mennyire komolyra fordult a kapcsolata Camilával.

Kevin Winter/Getty Images

Leó és argentin modell kedvese a bennfentesek szerint 2017 óta alkotnak egy párt, azonban mindketten nagyon féltve őrzik a magánéletüket, és 2018 márciusában kapták le őket először nyilvánosan. Bár az elmúlt 2 évben készült róluk néhány lesifotó, az Oscar-gála volt az első olyan díjátadó, amin egymás mellett mutatkoztak.
A kapcsolatuk titkolásának az egyik oka talán az lehet, hogy a 45 éves filmsztár több mint 20 évvel időseb szerelménél, azonban Camila nemrég azt nyilatkozta, hogy őt egyáltalán nem zavarja a dolog. „Annyi kapcsolat van Hollywoodban – és a világ történetében, ahol nagy a korkülönbség a párok között. Szerintem mindenkinek azzal kellene randiznia, akivel csak akar” – mondta. Ennek ellenére a modell megérti, miért is érdekli annyira az embereket, mi van közöttük Leóval: „Valószínűleg én is kíváncsi lennék.”

Nyitókép: Amy Sussman/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: