Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence közös Netflixes filmjében igazi sztárdömping várható

Spoiler: Timothée Chalamet is feltűnik mellettük a vásznon!

A két Oscar-díjas színész 2021-ben egy komikus katasztrófafilm főszereplőjeként erősíti majd a streaming-szolgáltató műsorát, ám nem csak miattuk érdemes megnézni a Don't Look Up című alkotást!

Nem is indíthatnánk jobb hírrel 2021-et, mint hogy idén egy, a legnagyobb A-listás sztárokkal teli filmmel bővül a Netflix kínálata! És bár a Don’t Look Up címet viselő alkotás története szerint a Földet hat hónapon belül elpusztítja egy meteor, mégis vígjátékként hivatkoznak rá. Ha pedig ez önmagában nem keltette fel a figyelmedet, akkor eláruljuk, hogy a főszerepet olyan Oscar-díjas színészek alakítják, mint Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence. Ám nemcsak ők számítanak húzóneveknek a csapatban, hiszen olyan sztárok is feltűnnek még mellettük a vásznon, mint Meryl Streep, Timothée Chalamet, Matthew Perry, Cate Blanchett vagy Ariana Grande. A Don’t Look Up néhány jelenetét egyébként máris el lehet csípni a Netflix 2021-es ajánlójából (ha nincs kedved végignézni a teljes trailert, tekerj 2 perc 14 másodperchez Leoóért és Jenért!):

Míg Leonardo és Jennifer két csillagászt játszik a világvége-komédiában, akik figyelmeztetni akarják az embereket a bolygónkat fenyegető veszélyről, addig a szintén Oscar-díjas Meryl az elnök képében jelenik majd meg a vásznon. A színésznő egy interjújában azt mesélte, bár globális katasztrófáról szól a film, mégis vicces. A forgatókönyvet a rendező, Adam McKay jegyzi (Fun fact: már neki is van egy Oscar-szobrocskája, amit a The Big Short című tragikomédia forgatókönyvéért vihetett haza), aki boldog, hogy Jennifer Lawrence-szel forgathatott. „Ő az a típus, akit a 17. században dinamikus tehetségnek hívtak” – emelte ki a direktor és azt is elmesélte, nagyon magasra tette a lécet a csapata számára az, hogy a Netflix egy világméretű vígjátékot látott a történetében ám ez természetesen csak még jobban inspirálta őket.

Forrás: People/Digital Spy
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: