Gyerekkorunk kedvencei térnek vissza Levi’s x Pokémon kapszulakollekcióban

Az eredeti Pokémon animációs sorozat 25. évfordulójának apropójából a Levi's divatmárka egy különleges kapszulakollekcióval lepett meg minket.

Az 1873-ban alapított Levi’s divatmárka arra törekszik, hogy úttörő szerepét megőrizve továbbra is innováció fémjelezze nevét. Az utóbbi időben számos különleges kapszulakollekciót dobott a piacra, amelyek közül személyes kedvencünk a LEGO építőkockák inspirálta kabátok és farmerek voltak. A brand a társadalmi felelősségvállalás jegyében bemutatta a „Beauty of Becoming” nevű projektet, amely az önkifejezés és a személyiségfejlődés szépségét ünnepli. A Levi’s ismét nagy dobással készült: a Levi’s x Pokémon kollekcióval egy kis nosztalgiázásra hív minket.

Fotó: Levi’s

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek ikonikus animációs sorozatára, amelyet a 2016-ban megjelent Pokémon GO applikáció a Z generáció tagjaival is megismertetett. Azóta a franchise még nagyobb rajongótábort szerzett magának. Az eredeti Pokémon animációs sorozat első évadja 1996-ban debütált, azaz idén ünnepli megjelenésének 25. évfordulóját. A Levi’s egy kapszulakollekcióval tiszteleg Ash, Misty, Pikachu és társaik előtt: a limitált számban kapható farmereket, pulóvereket, pólókat és kiegészítőiket a népszerű karakterek és a Kanto régió erdős vidéke díszíti.

A kiemelkedő darabok közé egy farmerdzseki és az 551®Z Authentic Straight farmernadrág tartozik. Mindkettőre egy nagyméretű hímzett Pikachu és villám alakú felvarrók kerültek. Ezeknek a ruhadaraboknak egy másik különleges változata is elérhető, amelyeknek egy látványos, Pokémonokkal teli erdőt ábrázoló print borítja be a teljes felületét. „Egy nagyon szórakoztató kollaboráció volt. A Levi’s-szel együtt tekintettünk vissza a Pokémon kezdeteire és egy olyan kollekciót terveztünk, ami azoknak a rajongóknak, akik együtt nőttek fel a Pokémonnal és a mai trendszettereknek egyaránt kínál valamit” – mondta Amy Sachtleben, a The Pokémon Company International licensing igazgatója.

Legnépszerűbb cikkek: