Az Emily Párizsban főszereplője meseszép esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent

Lily Collins férjhez ment. A 32 éves színésznő Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hétvégén egy varázslatos menyasszonyi ruhában állt az oltár elé.

Az Emily Párizsban sztárja, Lily Collins 2020 szeptemberében jelentette be, hogy barátja, Charlie McDowell filmrendező egy év után megkérte a kezét. Az esküvőre nem kellett sokat várni: a 32 éves színésznő szombaton a Colorado állambeli Dunton Hot Springsben, varázslatos környezetben mondta ki a boldogító igent. A hírről Instagram-oldalán számolt be, ahol néhány fotót is megosztott a nagy napról. Meseszép esküvői ruháját – amelyet Ralph Lauren tervezett – nem győzték dicsérni a rajongói. 

Mi is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni arról a sellő fazonú ruháról, amelyet az amerikai designer tervezett a színésznő számára. Lily Collins a egy hosszú ujjú csipkeruhát és egy hosszú, hímzett fátylat is viselt a ceremónián, amely igazán drámai hatást keltett. „Sohasem akartam annyira valaki valakije lenni, mint most a tiéd. Most a feleséged lehetek” – írta a színésznő. „2021. szeptember 4 -én hivatalosan is örökké egymásé lettünk.” „Sosem voltam ilyen boldog” – olvasható egy másik fotó alatt. Végül ezzel zárta a bejelentést: „Ami meseként indult, az most az én örök valóságommá vált. Sosem leszek képes arra, hogy megfelelően megfogalmazzam, milyen túlvilági élményt nyújtott az elmúlt hétvége. De a »varázslatos« egészen jó lesz kezdésképp…”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés


Forrás: ET Online
Nyitókép: @lilyjcollins/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: