Lindsay Lohan babát vár

A színésznő és férje első közös gyermeküket várják. Lohan a gólyahírt egy bájos Instagram posztban jelentette be.

Áldottak és izgatottak vagyunk” – írta Lindsay Lohan a hivatalos Instagram oldalán megosztott fotóhoz, melyen egy újszülött body látható, rajta a „hamarosan érkezik…” felirattal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés

 „Törökmézes” hetek

A születendő baba édesapja Lohan férje, Bader Shammas üzletember, akivel 2022 júliusában jelentették be, hogy összeházasodtak. A páros akkor is Instagrammon osztott meg gyönyörű fotókat törökországi nászútjukról.

 🎂❤️ Én vagyok a legszerencsésebb nő a világon. Rám találtál és tudtad, hogy egyszerre vágyom boldogságra és kegyelemre. Még mindig meglep, hogy te vagy a férjem. Az életem és a mindenem. ❤️Minden nőnek, mindennap így kellene éreznie magát🙏💖” – írta Lohan a fotók mellé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés

Először közösen a vörös szőnyegen

A házaspár első közös vörös szőnyeges megjelenése tavaly novemberben volt, Lohan új filmjének New York-i premierjén. A Netflixen látható Karácsonyi románc című film vetítésén elegáns, letisztult szettben pózoltak, átkarolva egymást. A színésznő lenyűgözően nézett ki a félig áttetsző, hosszú ujjú Valentino ruhájában, amelyet hímzett fehér virágok és arany gyöngyök díszítettek. Shammas pedig klasszikus fekete öltönyt és fehér inget viselt, a laza elegancia jegyében nyakkendő nélkül.

Lindsay Lohan és Bader Shammas
Lindsay Lohan és Bader Shammas a Karácsonyi románc című film premierjén. Fotó: Bryan Bedder / Getty Images

Lohan gyermekkorától kezdve szerepel filmekben, és olyan emlékezetes alkotásokat köszönhetünk neki, mint a Bajos csajok vagy az Apád, anyád, idejöjjön. Azonban volt egy botrányokkal teli időszaka, amikor napi szinten szerepelt a bulvárlapok címlapjain. Ezt követően jó néhány évre visszavonult, majd tavaly tűnt fel újra, amikor 2022 áprilisában elindított egy podcastet The Lohdown címmel, júniusban pedig az Allbirds új futócipőjének reklámjában szerepelt. Ezután debütált a Karácsonyi románc most pedig úgy tűnik, hogy két további Netflix-alkotásban vállalt szerepet, így hamarosan láthatjuk a képernyőn, még mielőtt megszületik a kisbabája.

Forrás: Harper’s BAZAAR

Nyitókép: Hippolyte Petit / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: