Lucy Liu nem bánta meg, hogy 46 évesen döntött úgy, anya lesz

A Charlie angyalai színésznője az ösztöneire hagyatkozott, és milyen jól tette! Lucy Liu kisfiát 2015-ben béranya hozta világra, most pedig elárulta, hogyan készült az anyaságra és miként változott meg az élete.

Sok kislány már az óvodában arról álmodozik, hogy egy szép napon majd anyuka lesz. Aztán telik múlik az idő, felnőnek, és amikor már úton van a pici, beindul a fészekrakó ösztön. Jöhetnek a babaruhák, a kiságy összeszerelése, meg persze ezernyi fogadalom, hogy mit, mikor és hogyan csinálnak majd. Lucy Liu viszont máshogy készült az anyaságra. „Nem volt tervem, csak azt tudtam, hogy változtatni szeretnék az életemen. Nem gondolkodtam sokat, nem kutattam, nem olvastam könyveket, csak döntöttem” – mesélte a színésznő, akinek a kisfiát 2015-ben báranya hozta a világra.

Hallgatott a megérzéseire

A Charlie angyalaiból ismert színésznő utólag visszatekintve is úgy gondolja, hogy nagyszerű döntést hozott. Ez volt a lehető legjobb megoldás, mivel rengeteget dolgoztam”. Könnyen úgy tűnhet, hogy Liu hirtelen elhatározása nem éppen felelősségteljes döntés, ám a színésznő bízott a megérzéseiben. Elmondása szerint ismeri magát és tudja, hogy minél tovább gondolkodik valamin, annál bizonytalanabb lesz, ezért egy percet sem tétovázott. 

Az anyaság színt hozott az életébe

Az 54 éves színésznő nemrég azt mondta, hogy az anyaság drámai változást hozott az életében. „Amikor állandóan úton voltam és bőröndökből éltem, nem igazán tudtam a jövőre gondolni. Mindig ott voltam jelen, ahol éppen voltam, és a munkán kívül nem létezett más.” Liu mindig igyekezett titokban tartani a magánéletét, azon viszont mindenki meglepődött, amikor hét évvel ezelőtt kiderült, hogy anya lett. A színésznő jelen volt, amikor kisfia, Rockwell Lloyd a világra jött, azóta pedig ritkán ugyan, de olykor megoszt néhány édes fotót a közösségi médiában. Legutóbb tavaly tett közzé egy képsorozatot, amin kisfiával a tengerparton játszanak. „Az anyaság színt hoz az életembe. A fiam felnyitja a szemem, és észreveszem a mindennapok szépségeit, a természetet a maga legtisztább valójában. Köszönet minden édesanyának, aki megtestesíti az erőt és az önzetlenséget. Végtelenül inspirálsz. Boldog anyák napját” – írta bejegyzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lucy Liu (@lucyliu) által megosztott bejegyzés

Gyerekkel sem áll meg az élet

Liu hozzáállása az anyasághoz tökéletes példája annak, hogy gyerekkel sem áll meg az élet. A színésznő úgy döntött, hogy mindenképpen New Yorkban szeretné felnevelni Rockwellt. „Sokan nem értik, hogy lehet egy kisgyerekkel nagyvárosi életet élni. Azt mondják nem kényelmes, hiszen még autóm sincs. Így legalább megtanulja, hogy mi biztonságos, tapasztalatot szerez, amit nem tanulna meg, ha állandóan egy autóban ülne.” 

A Kill Bill sztárja néhány napja maga is gratulált az idei Oscar-nyerteseknek. A kínai származású színésznő az Instagram-oldalán azt írta, hogy az idei Oscar-díjátadó történelmi pillanatokat hozott magával. Liu személyesen üzent Michelle Yeoh-nak és a legjobb férfi mellékszereplő kategória nyertesének, Ke Huy Quan-nak. 

Forrás: People, HuffPost, Hello!

Nyitókép: Morgan Lieberman / Getty Images

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: