Így is fel lehet öltözni használt ruhából! Felidéztük a ’90-es évek rocker stílusát

Woohoo. x Ludovika VNTG

A woohoo. és a Ludovika VNTG shop közös kollaborációja bebizonyítja, hogy a second hand, illetve vintage üzletekben is találhatunk olyan ruharabokat és kiegészítőket, amelyek a gardróbunk legújabb kedvencei lehetnek.

Folytatódik sorozatunk, amelynek célja, hogy eloszlassuk azt a tévhitet, a second hand és vintage üzletekben csak divatjamúlt, hordhatatlan termékek között válogathatunk. Előző cikkünkben egy vidám, nyári hangulatú szettet mutattunk be, most egy kis időutazásra csábítunk téged. Hiszen a vintage üzleteknél nem is találhatnánk tökéletesebb helyszínt, ha az öltözékünkkel szeretnénk megidézni a régi korok jellegzetes viseleteit. Például a ’20-as évek csillogó flapper stílusát, a ’60-as évek hippi mozgalmának hangulatát, a ’80-as évek diszkókorszakát vagy a ’90-es évek heroin chic trendjét (magyarul: heroin sikk, amely Kate Moss hatására vált népszerűvé). Nekünk ezúttal az utóbbira esett a választásunk: egy olyan rocker stílusú outfitet állítottunk össze, amely elképesztően vagány, mégsem túl feltűnő, így a mindennapok során is bátran viselheted. 

A ruhákat ismét a Rumbach Sebestyén utcában található Ludovika VNTG üzlet biztosította, ahol a merész bőrnadrágok, fantasztikus farmerdzseki és gyönyörű ingek láttán elakadt a lélegzetünk. Ebben a szettben a késő nyári/korai őszi hangulatról egy virágos mellény gondoskodik, amelynek mintája inkább a nyarat, színvilága viszont az őszt juttatja eszünkbe. A fekete western csizmáról pedig nem szeretnénk túl sokat áradozni. Röviden annyit mondanánk: egyszerűen imádjuk.

Ludovika

A ruhákért köszönet a Ludovikának!
Fotográfus: Petrikovits Olivér (@ollstarphoto)
Modell: Jane/White Model Management

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: