Így is fel lehet öltözni használt ruhából! Hamisítatlan őszi szettel zárul sorozatunk

A woohoo. és a Ludovika VNTG shop közös kollaborációja bebizonyítja, hogy a second hand, illetve vintage üzletekben is találhatunk olyan ruharabokat és kiegészítőket, amelyek a gardróbunk legújabb kedvencei lehetnek.

Az elmúlt négy hétben bemutattuk a woohoo. és a Ludovika VNTG shop közös kollaborációjának gyümölcsét: olyan szetteket, amelyekben a különböző, eltérő stílusok ellenére egyetlen dolog mindig közös volt. Kizárólag second hand és vintage darabokból állítottuk össze őket. Habár a Second Hand September néhány napja a hónappal, mi arra biztatnánk, hogy az év többi napjában is válassz ruhákat másodkézből. Hiszen a vásárlási szokásainkat nemcsak egy hónapon keresztül, hanem egész évben érdemes alaposan átgondolni, szükség esetén megváltoztatni.

Reméljük, a kollaborációval a szkeptikusokat is sikerült meggyőznünk, hogy a second hand és vintage üzletekben nem csak divatjamúlt, hordhatatlan termékek várnak minket. Sőt, ma már számos más lehetőség is a rendelkezésünkre áll, ha nem szeretnénk fast fashion márkától vásárolni: egyre népszerűbbek a gardróbvásárok, illetve folyamatosan nő azoknak a márkáknak, üzleteknek a száma, ahol több minőségi, válogatott terméket kínálnak. Így azok is támogathatják a fenntartható divatot akik szeretik a „turi hangulatot”, akárcsak azok, akik nem rajonganak az ilyen vásárlási élményért. Hiszen a legtöbb ember egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy csak fenntartható márkáktól, illetve lokális brandektől vásároljon, de ezek a megoldások mindenki számára elérhető alternatívát kínálnak. Ha nem hiszed, nézd csak meg ezt a hamisítatlan őszi szettet, amelyet a Ludovika kínálatában található termékekből állítottunk össze.

Az outfit kulcseleme a barna színű, kordbársony overál, amely gyakorlatilag bármivel, egy egyszerű pulcsival is csodásan mutat. Mi végül egy kicsit izgalmasabb felső mellett tettük le a voksunk – egy állógalléros, fodrokkal díszített inggel egészítettük ki. Ennél többet nem is kíván egy ilyen statement ruhadarab.

vintage vintage vintage

A ruhákért köszönet a Ludovikának!
Fotográfus: Petrikovits Olivér (@ollstarphoto)
Modell: Jane/White Model Management

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: