Ma van az Oroszlánkapu csúcspontja: kedden felerősödnek az univerzum sorsfordító energiái!

A héten erős gyógyító és sorsfordító energiák lesznek jelen. Kinyílt az Oroszlánkapu, ami a legerősebb hatást augusztus 8-án, 20 órakor kelti. Eljött az idő a fejlődésre, a megújulásra, és álmaid, vágyaid beteljesítésére.

Kérted a változást, hát most itt van. Az Oroszlánkapu minden évben július 26. és augusztus 12. között nyílik meg, amikor a Nap az Oroszlán csillagjegyben van, és ma, augusztus 8-án van a csúcspontja. Ekkor olyan magas frekvenciájú energiák kerülnek be az életedbe, amelyek meghatározó változásokat hoznak, és segítenek, hogy valóra válthasd az álmaidat.

Újjászülethetsz, ha meggyógyítottad a múltad. A lelked új szintekre emelkedhet. Nem véletlenül volt az elmúlt pár hónap nehéz és kihívásokkal teli. Ezek a sötét órák és megterhelő napok szükségesek voltak ahhoz, hogy szembenézz mindazzal, amit még meg kellett láss. Mostanra meg kellett ismerned önmagad és megértened ki vagy igazán és megszeretned azt aki vagy. A napokban az amúgy is erős Naphatásokba belekavar az Uránusz. De augusztus 8-án, az Oroszlánkapu portál napján mindenki üljön le pár percre elmélázni azon, mit szeretne, hova tartson valójában az élete. Mindenkinek meg kell szereznie az erőt, amivel orvosolni tudja az életében adódó helyzeteket, mert vannak olyan feladatok amelyek ránk várnak, és amelyeket csak mi vagyunk képesek megoldani. Megvan benned hozzá az akarat?

Heti horoszkóp:

KOS

Nézz a tükörbe ahelyett, hogy mást hibáztatnál és megsértődnél. Most bölcsebben tennéd, ha kicsit lecsillapítanád szenvedélyes jellemedet és észrevennéd mennyi mindent rontottál már el hirtelen haragoddal. Ráadásul a pénzügyeidre is oda kell most figyelned, mert valaki olyan érkezett az életedbe, akit csak az anyagiak érdekelnek.

BIKA

A hét közepén a belső körödből valaki golyózáport kezd zúdítani rád. Tudjuk, hogy erős bikaként négy lábbal állsz a földön, de ez az árulás most még téged is megviselhet. Amikor azonban beszélgetésre készülsz azzal, aki átlépte a képzeletbeli határaidat, törekedj a higgadtságra. Keddtől olyan energiák érkeznek hozzád az univerzumból, melyek segítenek abban, hogy végre ne mindent izomból oldj meg.

IKREK

Bár keményen dolgoztál rajta, hogy elnyomd az érzéseidet, most itt az ideje felengedni őket. Lehet, hogy a héten egy csúnya vitának nézhetsz elébe, mert a kommunikációs házadat érinti a Nap, de hidd el, még ez is jobb, mint felrobbanni. Csillapítsd magad azzal, hogy kiöntöd a lelkedet egy barátnak, vagy megírod amit gondolsz egy levélben, persze anélkül, hogy elküldenéd a címzettnek. Az univerzum energiái most segítenek rendezni a kapcsolataidat.

RÁK

Bár a lelked mélyen mindig volt benned egy kis kétely, a héten valószínűleg kiderül, hogy igazad volt, és kígyót melengettél a kebleden. Ha az elkövető ráadásul olyasvalaki, akiről eddig lelkiismeretesen gondoskodtál, akkor se vedd a lelkedre, inkább csak vond le a tanulságokat. Már megint nem hallgattál a belső hangodra. A keddi Oroszlánkapu estéjén ülj le pár percre, és gondolkodj el miért van ez?

OROSZLÁN

Bár legszívesebben a strandon töltenéd az idődet, lehet, hogy most a munkában számítanak rád. Ne tegyél felelőtlen ígéreteket, mert az a későbbiekben visszaüthet. Ha most a megfelelő helyre teszed a hangsúlyt, és a munkahelyeden azt látják, számíthatnak rád, a későbbiekben te is szilárdan kapaszkodhatsz feletteseidbe, ha csúszóssá válik a talaj.

SZŰZ

Ne aggódj, ha kicsit döcögősen indul a hét, hiszen a Nap a pihenés és az empátia házában kelt most nálad erős érzelmeket, majd szerdán mindez összeütközik a bomlasztó Uránusszal is. Gondold végig legbelsőbb érzéseidet, amelyeket eddig fedő alatt tartottál. Mielőtt ledobnád pusztító igazságbombáidat a környezetedre, kozmetikázd mondanivalódat és próbálj inkább a szeretet hangján kommunikálni. Az univerzum segíteni fog sérelmeid feldolgozásában és abban, hogy újra megtaláld a hangot a környezetedben élőkkel.

MÉRLEG

Hűvösnek és kiszámíthatónak hiszed magad, ugye? Bár a Nap egy hónapja a vidám Oroszlánban tanyázik, kétévenkénti négyzetét alkotja az Uránusszal a Bikában, ami intenzív érzéseket hozhat a féltékenység és a szerelem területén. Ülj le egy rövid meditációra augusztus 8-án, amikor a gyógyító Oroszlánkapu megnyílik, és győződj meg róla, mi van a szívedben. Kerülj tisztába az érzéseiddel, és csak ezután menj vacsorára a sráccal a barát zónából.

SKORPIÓ

Bár a siker íze édes, azért könnyen megkeseredhet a szádban, ha most nem koncentrálsz a magánéletedre is. Mit csinálnál, ha ultimátumot kapnál párodtól? Vajon a karrieredet választanád? Bármit is gondolsz, most hallgasd végig a másik fél mondanivalóját védekezés és támadás nélkül. Könnyen lehet, ha türelmesen meghallgatod, te is elismered, hogy változásra van szükségetek. Ebben a változásban támogatni fognak az Oroszlánkapu energiái.

NYILAS

A héten szükséged lesz a kitartásodra, mert előfordulhat, hogy úgy érzed, be akarnak zárni egy kalitkába. A provokátor Uránusz leszűkíti lehetőségeidet, de neked az a feladatod most, hogy megtaláld a kreatív szárnyalás és az objektív valóság közötti átjárót. Neked is be kell látnod, hogy nem lebeghetsz mindig két méterrel a valóság felett. Legyél kész a kompromisszumos megoldásokra, az univerzum most segít megtalálni az arany középutat.

BAK

A héten a Bakoknál az érzelmi életet kavarja fel a Nap és az Uránusz huncut kvadrátja. A párok privát programok után kutathatnak, erős lesz a kísértés a megcsalásra és árulásra, és felboríthatják az egész kapcsolatot. A szinglik pedig nehéz kérdéseknek néznek elébe. Kötődés nélküli dögös kapcsolat, vagy szoros elköteleződés? Kedden, az Oroszlánkapu estéjén érdemes leülni, és eldönteni, mi az, ami igazán számít.

VÍZÖNTŐ

Úgy tűnik, a héten neked se árt a biztonsági öveket becsatolni, mert egy biztosnak hitt kapcsolat kerülhet turbulenciába. Sőt az is lehet, hogy életed két fontos szereplője kerül ellentétbe egymással, te pedig középen rekedsz. Kérdezd meg magadtól, vajon miért nem mered kinyilvánítani gondolataidat és érzéseidet, és miért próbálsz megfelelni minden, sokszor ésszerűtlen elvárásuknak?

HALAK

A jószívűséged lehet a veszted. Legalábbis ami kommunikációs házadat érinti. A héten túlterhelődhetnek áramköreid és ez az összeomlás szélére juttathat. Lassíts. Nem mindenhol neked kell a hátadat tartani és tompítani a helyzetet. Az Oroszlánkapu napján inkább találd ki, mely feladataid kerüljenek a prioritási lista elejére, melyek azok, amelyeket érdemes kiszervezni és melyekben érdemes valakivel együtt dolgozni. Ne feledd, neked már nem kell semmit bizonyítanod.

Nyitókép: Yuliia/Getty Images
Forrás: StyleCaster, astrostyle

Ha tetszett cikkünk, ezekre is vess egy pillantást:

 

Legnépszerűbb cikkek: