Ritka közös fotót posztolt hat gyerekével Madonna, de a végeredmény sokak szerint inkább az Addams Family-t idézi

A pop örökös királynője mind a hat gyerekével együtt ünnepelte a Hálaadást, amiről megosztott néhány családi fotót. De nem is ő lenne, ha ezek a képek, illetve ezek fogadtatása unalmasra sikerült volna.

Megszokhattuk már, hogy Madonna bármit csinál, az nem lehet unalmas. Valamilyen érzéseket, gondolatokat mindenkiből kivált – legyen szó egy dalrészletről, egy szelfiről, vagy épp egy családi fotóról. Ha most te is azt gondolod, hogy ez utóbbi olyan ártatlan és cuki dolog, hogy biztosan még a pop királynője sem osztja a világot ilyesmivel, akkor azt kell mondanunk, hogy tévedsz. Ugyanis a Hálaadáskor New York City-ben készült, és később Instagramra feltöltött képei is kaptak hideget-meleget a rajongóktól. 

Madonna mind a hat gyereke szerepel a posztban

A 64 éves világsztár pénteken osztotta meg Instagramon az alábbi posztot, megjegyzésbe pedig csak ennyit írt: „amiért hálás vagyok”. A képeken a gyerekeivel szerepel, sőt, van egy családi fotó, amin mind a hat gyerekével együtt látható: a 26 éves Lourdes Leon, a 22 éves Rocco Ritchie, a 17 éves David Banda, a 16 éves Mercy James és a 10 éves ikrek, Stelle és Estere Ciccone is ott pózol híres mamájuk mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Kedves képek, vagy Addams Family-t idéző fotók?

A rajongók egy csoportja szerint a képek tényleg cukik, és milyen aranyos, hogy Madonna az összes gyerekét összetrombitálta Hálaadásra. Mások viszont inkább az Addams Family-hez hasonlítják a családot. Egyrészt, mert a 64 éves világsztár egy fekete fűzős ruhába, bőr bokacsizmába és csipkekesztyűbe öltözve, vörös haját pedig sellőhullámokba rendezve áll a gyerekei közt, másrészt, mert a legtöbb csemetéje szintén sötét ruhában van.

És hát az az első benyomásunk, hogy nem túl vidám a hangulat, mert csak a pop királynője eresztett meg egy enyhe mosolyt, a gyerekek inkább semleges arcot vágnak.

Persze, vannak, akik Madonna védelmére keltek, mondván, hogy ezek csak képek, amelyekről hiba lenne gyors következtetést levonni, hogyan élnek. Mások pedig azt írják, hogy a gyerekek valószínűleg szándékosan vágnak ilyen arcot. Mert hát tényleg: mi van akkor, ha a Netflixen futó, új, népszerű Wednesday című sorozat világát akarták megidézni, és az egész csak tréfa volt?! Az énekesnő családjától ez is simán kitelik!

Madonna szerint ijesztő dolog egyedülálló anyának lenni

„Visszatekinthetek olyan nőkre, akik szerintem nagyszerűek és csodálatosak voltak szabadságharcosok, mint Simone de Beauvoir vagy Angela Davis , de nekik nem voltak gyerekeik – fogalmazott a világsztár. Hozzátéve, hogy ő is az élet számos területén aktív, a művészettől a politikáig, és sokszor érzi úgy, hogy nem sokan értik őt meg, hiszen senki sem tudja, milyen is valójában az ő cipőjében járni. Az egyedülálló anya szerepet pedig egyenesen ijesztőnek nevezte.

Azért mi úgy látjuk, nem olyan szörnyű a helyzete. Hiszen szép családja van, a feladatokkal pedig csak elboldogul valahogy – főleg, mert a nagyobb gyerekei már külön életet élnek, és 10 éves ikrei is elég önállónak tűnnek.

Forrás: hellomagazine.com
Nyitókép: George Pimentel/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: