Madonna is elárulta, mit gondol a koronavírusról – tette mindezt meztelenül

Az énekesnő sosem a szégyenlősségéről volt híres, és ezúttal sem fogta vissza magát - nem csoda, hogy sok követője támadja őt a posztja miatt.

Egyre több sztár szólalt fel az egész világot sújtó járvány kapcsán a közösségi oldalán: Meghan és Harry például kiadtak egy közleményt, amelyben felhívták a figyelmet az összetartás, a kedvesség és az empátia fontosságára, Gal Gadot, azaz Wonder Woman elénekelte John Lennon Imagine című dalát több mint 20 híresség társaságában – Tom Hanks pedig Instagramon mesél arról, hogyan éli meg ő és a felesége a betegséget, ugyanis náluk is diagnosztizálták a koronavírust.

Most pedig Madonna hozta nyilvánosságra a véleményét a COVID-19-ről, és ahogyan azt már megszokhattuk tőle, ezúttal sem fogta vissza magát! Az énekesnő feltöltött magáról egy bizarr videót, amin épp egy rózsaszirmokkal teleszórt kádban fürdőzik (természetesen meztelenül), és közben arról beszél, hogy mit gondol a vírusról: „Az a helyzet a COVID-19-cel, hogy nem érdekli, mennyire gazdag, híres, vicces, vagy okos vagy, az sem, hogy hol laksz, hány éves vagy, és milyen elképesztő sztorikat tudsz mesélni. Az a borzalmas benne, hogy sok téren egyenlővé tesz minket, és az a csodálatos is benne, hogy egyenlőek leszünk miatta sok tekintetben. Ahogy a ’Humen Nature’ videóm végén mondtam, ha a hajó elsüllyed, mindannyian együtt süllyedünk vele. Nincs megkülönböztetés – Covid-19!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,


A posztja miatt rengeteg támadás érte Madonnát, ugyanis sok kommentelő szerint téved abban, hogy egyenlő esélyekkel indulnának a vírus elleni védekezésben és harcban: sokan kritizálták érte, hogy kiváltságos helyzetben van, és a szegényebb körülmények között élők többet szenvednek a betegség miatt – a hírességek és a jómódúak pedig könnyedén teszteltethetik magukat és megfelelő kezelést kapnak, ráadásul nem kockázhatják az életüket, mint például az egészségügyi dolgozók. Sőt, volt aki felszólította őt arra, hogy legyen kicsit empatikus a kevésbé kiváltságos emberekkel.

Madonna egyébként még korábban törölte a turnéját a koronavírus miatt, és a hírek szerint jelenleg Londonban van önkéntes karanténban párjával, Ahlamalik Williams-szel és egyik gyermekével, Mercy James-szel.

Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: