Madonna már ráhangolódott az ünnepre! Szuper képet és videót posztolt

Azt már megszoktuk, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő nem fél megosztó tartalmakat feltölteni a közösségi oldalára. Ám az ünnepek alkalmából mégis úgy döntött, más szerepben fog feltűnni az Instragamon.

Ha mindössze egyetlen szóval kellene jellemezni Madonnát, akkor – ismerjük be – a legtöbbünknek a provokatív kifejezés jutna először az eszébe. Hiszen alig telt el pár hét azóta, hogy a 63 éves énekesnő felszólalt az Instagram ellen, mert a közösségi platform törölte a túl szexisnek ítélt fotóit. Ám a sztárnak van egy másik oldala, amit ritkábban mutat meg a nyilvánosság előtt, ez pedig a családanya énje.

Madonna ugyanis összesen hat gyermeket nevel: Lourdes és Rocco a biológiai lánya és fia, míg David Banda Mwale, Mercy James, Estere és Stelle örökbefogadás útján kerültek hozzá. Az énekesnő többnyire csak kivételes alkalmakkor tölt fel róluk fotókat a közösségi oldalára, az adventi időszakot azonban éppen egy ilyen lehetőségnek tartotta. Ezért megosztott egy videót arról, hogyan dekorálta ki az otthonát a gyermekei és a párja, Ahlamalik Williams társaságában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

„Hadd mondjak el valamit a karácsonyról… ez az év legszebb időszaka” – mondja a felvétel elején egyik fia, David. A Ciccone-család természetesen megadta a díszítés módját, így mindannyian (még a kutyusuk is) elfnek öltöztek és  a Wham! klasszikusát, a Last Christmas című számot énekelték, miközben ünnepi hangulatot varázsoltak a házba. „Kínosan érzem magam manó jelmezben és azt hiszem, túl sok műhavat fújtunk a fára. De nagyon jól szórakoztunk amíg kidíszítettük azt Hanuka utolsó napján” – írta a posztjában Madonna.

A pop királynője azt is kiemelte, minden hit és rituálé üdvözülendő, ameddig azok boldoggá tesznek minket és amíg a fogadás helyett az adakozásra fókuszálunk. Madonna korábban Hálaadás alkalmából töltött fel hasonló családi videót az Instagramra, amiben úgyszintén betekintést engedett a magánéletükbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés


Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: