Magyar influenszerek, akik az Instagram legmenőbb stílusikonjait is leiskolázzák

#HungariansDoItBetter

Az Instagram hemzseg a jobbnál-jobb fashionistáktól, szerencsére a magyaroknak sincs okuk a szégyenkezésre. Íme az 5 legstílusosabb magyar influenszer. Szerintünk.

Én is előszeretettel kattintok az Instagram lilás kis ikonjára, mi másért, mint hogy némi vizuális morzsa hulljon elém a hétköznapok őrületében? A képek között általában belebotlok a kedvenc francia, amerikai és skandiváv stílusikonjaimba, akiknek szettjeit mindig csodálkozva nézem. Mellettük hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy Instagramon a magyar lányok is simán felveszik a versenyt a legmenőbb külföldi influenszerekkel.

Korábban foglalkoztunk már zero waste, környezetbarát és foodie Instagram profilokkal, valamint kedvenc illusztrátorainkat is bemutattuk nektek. Ezúttal olyan magyar influenszereket mutatunk be nektek, akik tudják, hogyan kell az Insta street style játékát művelni és irigylésre méltó stílusukkal kitűnnek a tömeg profilok közül. Következzenek kedvenceink, akiknek minden egyes képére szívesen dobunk egy szívecskét.

Poprádi Flóra – @florapopradi

Poprádi Flóra szépsége mellett különleges stílusával is elvarázsolt minket. Flóra idén végzett a MOME-n, ahol a divat- és textiltervezés mesterképzésén fejezte be tanulmányait . Insta oldalát (@florapopradi) nemcsak lélegzetelállító outfitjei miatt érdemes felkeresni, hanem diplomamunkájára is ajánlott egy pillantást vetni, amiben saját identitását vizsgálja a vizualitáson keresztül.

Palkovics Zóra – @zorapalkovics

Palkovics Zóra neve valószínűleg sokaknak ismerősen csenghet, hiszen fiatal kora ellenére hatalmas, majdnem 40 ezres követőtáborral rendelkezik. Zóra Instagramjából (@zorapalkovics) hamar kiderül, hogy a divat mellett az utazásért, a természetért, a kávéért és a növényekért is rajong. Így miközben a napi outfitünkhez lessük el néhány trükkjét, például, hogy hogyan viseljük a legfrissebb trendeket – a biciklis nadrágot vagy az áttetsző ruhákat – még csodás képeiben is gyönyörködhetünk.

Emma Ilka Armstrong – @armstrongemm

A 21 éves magyar-skót származású Emma egyedi stílusába azonnal beleszerettünk. A fiatal lány után nem csak az Instagramon (@armstrongemm) kutakodhatunk, hiszen saját Youtube csatornáján is rengeteg érdekességet megoszt magáról. Smink tippekért, vegán receptekért és zero waste tippekért például bármikor fordulhatunk hozzá.

Szabó Hédi – @hedinke

Szabó Hédit (@hedinke) az ország legismertebb videósai és influenszerei között tartják számon. Hédi kreatív kontentjei mellett stílusával is levett minket a lábunkról. A nőies, romantikus darabokat ügyesen mixeli sportos részletekkel, ezzel teszi játékossá szettjeit. A western csizmáját mi is azonnal szeretnénk a gardróbunkban látni.

Lanczki Laura – @kicsilaurka

A stylistként és modellként dolgozó Lanczki Laura Instagram profilján (@kicsilaurka) munkái mellett saját magáról készült képeivel is bebizonyítja, stílusérzéke nem ismer határokat. Ha Laura éppen nem egy fotózáson vagy forgatáson ügyködik, akkor szabadidejében szívesen pózol box gépek és szobanövények között. Laura stílusa tőlünk 10/10-et kap.

Nyitókép: Edward Berthelot/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: