Már egy éve együtt az álompár: Zoë Kravitz és Channing Tatum összeöltözve sétáltak New York utcáin

Kravitz és Tatum úgy tűnik, továbbra is nagyon boldogok.

2021-ben felröppent a hír, hogy Zoë Kravitz és Channing Tatum randiznak, és miután a tavalyi Met-gálára is együtt érkeztek, biztossá vált, hogy egy párt alkotnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Annak ellenére, hogy a kapcsolatukat igyekeznek diszkréten kezelni, nyáron mégis lencsevégre kapták őket, amikor közösen vakációztak Olaszország egyik legszebb tengerparti városában Positano-ban, ahova Tatum kislányát, Everly-t is magukkal vitték, mert a színész továbbra is igyekszik minél több időt együtt tölteni a lányával.

Válásaik után találtak egymásra

A páros 2017-ben együtt dolgozott a Lego Batman Movie-ban, de ekkor még mindketten kapcsolatban voltak. Tatum és Jenna Dewant 2009-ben házasodtak össze, majd megszületett kislányuk, Everly, de tíz év házasság után véget ért a kapcsolat. Amikor Tatum vált, Kravitz éppen házasodott, 2019-ben feleségül ment Karl Glusman színészhez, de kicsit több, mint egy év után ők is szakítottak.

Kravitz rendezőként debütál

Úgy tűnik most mindketten nagyon boldogok, és Tatum hosszú távra tervez Kravitz-cel. A színészek tavaly a Pussy Island című thriller forgatásán kerültek közelebb egymáshoz. Kravitz ezzel a filmmel debütált mint rendező, és elmondása szerint Slater King szerepére – akit Tatum alakít a filmben – olyasvalakit keresett, aki korábban nem játszott negatív hőst. „Szerintem izgalmas, amikor egy színész, aki korábban kedves, szerethető karaktereket játszott, egyszer csak kap egy olyan szerepet, ami ennek éppen az ellenkezője. Azt hiszem ráéreztem, hogy Tatum-nak jó lesz ez a szerep, és igazam lett.” Kravitz számára különleges, ha valakivel a kreatív munkában is tökéletes összhangra talál. Ez egy olyan szakma, ahol emocionálisan nyitottnak kell lennünk, és a forgatások során sokszor olyan csatornák nyílnak meg, amikre nem is számítunk, ez pedig közelebb hozhatja egymáshoz a színészeket. Nagyon hálás vagyok, hogy a filmnek köszönhetően Tatum belépett az életembe” mondta a színésznő.

Szöveg: Simon Eszti

Forrás: People
Nyitókép: Karwai Tang/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: