Már kapható a Hermès vadítóan szép és környezetbarát rúzskollekciója

A Birkin táskák után rúzsokkal rukkol elő a közkedvelt márka

Nem kell tovább várnunk! A híres divatmárka, ahogy korábban ígérte, beszáll a szépségiparba és mindezt egy elképesztően szép rúzskollekcióval teszi. A francia divatház újdonságai állítólag március 4-től már elérhetőek!

A Hermès tavaly jelentette be, hogy 2020-ban szeretnének a szépségápolás terén is előrukkolni néhány luxustermékkel. Nem kellett sokat várnunk, ugyanis nemrég debütált a csodálatos, 24 rúzsból álló Rouge Hermès kollekció. 

A szépségtermékekből 10 matt, 14 pedig szatén fényű rúzs. Az árnyalatok között a bézs, a mandarin, a bogyós gyümölcs és a flamingó pink is megtalálható. A kollekció továbbá tartalmaz még ajakbalzsamot, szájfényt, univerzális ajakceruzát és ajakecsetet. Ahogy egy nő nyakában lévő selyemkendő ragyogóvá teszi és rávilágít a szépségére, a Hermès Beauty-val szerettük volna újrafelfedezni a szín emócióját, mint egy alapvető és feminin tulajdonságot – magyarázta a Hermès művészeti igazgatója. A ragyogó színeken túl a rúzsok környezetbarát és újratölthető rúzstokokba kerültek, amelyből három változat elérhető. A termékek ára 68 dollár, azaz 20.000 Ft, és 42 dolláros (12.500 Ft) áron utántölthető. 

Jó hír, hogy a Hermés Beauty azt tervezi, szeptembertől minden félévben piacra dob valamilyen újdonságot, a rúzsokon kívül különböző dekortermékek, köztük alapozók is várhatóak!

Nyitókép és fotók: Instagram/hermesstory

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: