Már kapható a Zara x Jo Malone parfümkollekció!

A brit parfümőr és a spanyol divatcég megalkotta első közös parfümkollekcióját. A Zara x Jo Malone kollekció különleges uniszex illatai már elérhetők az üzletekben!

Jo Malone a Zarával közösen alkotta meg nyolcdarabos uniszex parfümkollekcióját. A brit parfümőr neve sokaknak ismerősen csenghet, hiszen a nevével fémjelzett illatmárka, a Jo Malone London termékei messze földön híresek. A 1994-ben alapított brandet 2011-ben eladta az Estée Laudernek és létrehozta a Jo Loves márkát, ami azóta is az ő irányítása alatt működik.

©Zara

A Zara Emotions Collection By Jo Loves kollekció elkészítésekor Malone teljesen szabad kezet kapott, így a parfümökben kedvenc illatjegyeit fedezhetjük fel – például a levendulát, szantálfát, grapefruitot, mandarint és vetivert. A különleges illatokhoz minimalista design párosul – a letisztult üvegben kapható parfümöket 90, 40 és 10 ml-es kiszerelésekben, valamint szettben is megvásárolhatók az üzletekben. Mi Jo Malone személyes tanácsa? Bátran keverd és rétegezd a különböző illatokat, hiszen így alakíthatod ki egyedi illatodat.

Nyitókép: Zara x Jo Malone

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: