Már kész felnőtt Katie Holmes és Tom Cruise kislánya: a 18 éves Suri erre az egyetemre megy

Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri Cruise már nem is olyan kicsi: hamarosan kirepül a fészekből. Nemrég a TikTokról tudta meg a világ, melyik egyetemre készül.

Ha emlékszel Katie Holmes és Tom Cruise kislányára (igen, az angyalarcú babára, a fantasztikus dizájnerszettjeiben), akkor biztosak vagyunk benne, hogy – hozzánk hasonlóan – már a téma is meglep. Pedig a hír igaz: Suri Cruise szép lassan felnő, 18 éves lett, és ősszel egyetemre megy. Hogy hová fog járni, az a TikTokról derült ki. Az egyik diáktársa posztolt egy videót, amelyben a New York-i LaGuardia Gimnázium végzős diákjai közül sokan, többek közt a sztárcsemete is bemutatja a pulcsiján, hogy melyik egyetemet vagy főiskolát választotta. És bár a felvétel privát, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a dörzsölt oldalak ügyes szerkesztői azért csak hozzájutottak valahogy. És közhírré is tették, hogy a kis Suri bizony a Carnegie Mellon Egyetemre megy, a pennsylvaniai Pittsburgh-ben.

Suri egyébként láthatóan lelkes a továbbtanulás miatt, hiszen mosolyog, grimaszol a kamerába, miközben táncol és a kezével is mutatja, melyik főiskola vár rá ősztől.

@shannonhillnews

Suri seems adorable! #katieholmes #tomcruise

♬ original sound – Shannon Hill

Suri Cruise kirepül a fészekből, de mit szól ehhez Katie Holmes?

A PageSix a Daily Mailre hivatkozva azt írja, hogy Suri minden bizonnyal divatot fog tanulni a főiskolán. És bár híres anyukája is segített neki a jelentkezésben, a fiatal lány leginkább a saját feje után megy. Okos lány. Intelligens, érett fiatal nővé válik. Van egy szoros, hűséges baráti köre, és pontosan tudja, honnan jött” – mondta róla egy névtelenséget kérő forrás. Majd hozzátette, hogy bár Holmes büszke egyetlen gyermekére, a színésznőt egyelőre ki van bukva a gondolattól is, hogy egyetlen gyermeke kirepül a fészekből.

„Katie nagyon büszke rá, de egyben túlságosan is védelmezi” – mondta a forrás. A Dawson és a haverok című sorozat egykori sztárja tavaly a Glamournak adott interjújában hihetetlen személyiségnek nevezte tinilányát. És azt mondta, keményen dolgozott, hogy megvédje Surit a reflektorfénytől, mert, idézzük: „annyira látható volt fiatalon”.

Suri Cruise apjával, a szintén világhírű Tom Cruise-zal 2012-ben találkozott utoljára. A színész beismerte, hogy felesége azért akart elválni, mert féltette kislányukat a szcientológiai egyháztól. Azóta anya és lánya kapcsolata nagyon szoros, amit valószínűleg a távolság sem gyengíthet meg, legfeljebb csak új dimenzióba helyezi. És szinte biztos, hogy erről is olvashatunk majd a lapokban ősszel, amikor Suri elkezdi az egyetemet.

Forrás: Pagesix.com
Fotók: Instagram.com/katieholmes és Ramey Photo / Mega

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: