Margot Robbie: „Életem legmegalázóbb pillanata volt, amikor kiszivárogtak a Barbie-fotók”

Amikor kiszivárogtak a fotók Margot Robbie-ról és Barbie-társáról, Ryan Goslingról teljes neonjelmezben, a világnak úgy tűnt, hogy kap egy adag szerotonint. Egyvalaki azonban határozottan nem érezte jól magát.

Margot Robbie hétfőn este a The Tonight Show with Jimmy Fallon című műsorban való szereplése során elárulta az igazságot a fotókról, amelyek a Barbie című film forgatásáról szivárogtak ki június végén. A 32 éves ausztrál színésznő a címszerepet alakítja Greta Gerwig romantikus vígjátékában, amely a híres játékbabán alapul, társa pedig Ryan Gosling, aki Ken babát alakítja majd. A kiszivárgott képen a páros neonsárga görkorcsolyát és térdvédőt viselt, Robbie egy színes gumiruhát, Gosling pedig rózsaszín trikót és rövidnadrágot viselt.

Margot Robbie beszélt a The Tonight Showban a hamarosan bemutatásra kerülő Barbie című filmjének forgatásán szerzett tapasztalatairól, és élete egyik „legmegalázóbb pillanatának” nevezte. „El sem tudom mondani, mennyire megalázó volt” vallotta be. „Úgy nézünk ki, mintha nevetnénk és jól éreznénk magunkat, de belülről haldokoltunk”.

„Úgy voltam vele, hogy ez életem legmegalázóbb pillanata”

Robbie, aki egyben producere is az ikonikus babáról szóló, Greta Gerwig rendezte filmnek, Fallonnak bevallotta, hogy nem gondolta volna, hogy a róla és Goslingról neonszínű edzőruhában készült fotókból olyan vírusszenzáció lesz, amilyen lett.

„Nem. Úgy értem, tudtam, hogy volt néhány külső felvételünk Los Angelesben. Tudtam, oké, ha egyszer külső felvételeket készítesz, akkor le fognak fotózni.”

„Valószínűleg lesz egy kis tömeg, akik felfigyelnek majd ránk, mert egy kicsit kilógunk azokban a ruhákban” viccelődött. „Szóval tudtam, hogy lesz egy kis figyelem, és valószínűleg néhány fotó is kikerül, de nem úgy, ahogyan történt. Olyan volt, mint az őrület, mintha több százan figyeltek volna”. Néhány nappal később kiszivárgott egy videó is, amelyen Robbie először beszél Barbie hangján.  A Barbie a tervek szerint 2023. július 21-én kerül a mozikba.

Forrás: InStyle
Nyitókép: MEGA / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: