Margot Robbie főszereplésével készül az új Karib-tenger kalózai film

A mozi a tervek szerint nem az eredeti Karib-tenger kalózai történetét viszi tovább, hanem egy teljesen új sztorit dolgoz fel, teljesen új karakterekkel.

A legutóbbi, a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című film bemutatása után jött a hír, hogy rebootolják az ismert szériát, sőt, az is kiderült, hogy nem is egy, hanem rögtön két filmet is készítenek. Az egyik főszereplője Hollywood ünnepelt csillaga, Margot Robbie, aki Harley Quinn megformálásával bebizonyította, hogy még a legfurcsább karaktereket is képes elképesztően jól eljátszani. Ráadásul nemcsak főszereplőként, hanem producerként is csatlakozik a Disney új filmjéhez, adta hírül a The Hollywood Reporter portál.

A részletek egyelőre még nem publikusak, de az biztos, hogy Margot az új filmben egy teljesen új női kalóz karakterét fogja alakítani. Érthető a Disney döntése, miszerint új életet akarnak lehelni a Karib-tenger kalózai filmekbe, hiszen a korábbi öt alkotás összesen 4,5 milliárd dollár bevételt hozott, ami még a Disney mércéjével mérve is hatalmas sikernek számít. A forgatókönyv megírásában Christina Hodson is közreműködik, akivel a színésznő már korábban együtt dolgozott a Ragadozó madarak című film kapcsán.

Nyitókép: Lia Toby/Getty Images
Forrás: hollywoodreporter.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: