Margot Robbie különleges partnerrel érkezett új filmje, a Babylon bemutatójára: az anyukáját vitte magával

A fotók pedig bizonyítékul szolgálnak arra, honnan örökölte a színésznő a szépségét.

Margot Robbie legújabb filmje, a Babylon csütörtöki premierjén jelent meg édesanyjával, Sarie Kesslerrel. Az anya-lánya páros büszkén pózolt, egymáshoz illő ruhákban. A 32 éves Robbie a kis fekete ruha megreformált változatát viselte: kivágott kapucnis ruhája alját szőrmeszegély díszítette. Kessler pedig szintén feketét viselt, azonban a ruha klasszikus szabású, V dekoltázsú estélyi volt, a vállán színes díszítéssel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WHO Magazine (@whomagazine) által megosztott bejegyzés

Sztárparádé

A Babylon című filmben Margot Robbie egy kezdő színésznőt alakít, Nellie LaRoy-t. A történet az 1920-as évek Hollywoodjában játszódik, amikor a filmipar a némafilmről átvált az ún. „talkies”, azaz beszélő filmekre.

A Babylon főszereplője Brad Pitt (és ebben a pillanatban dőlt el, hogy meg is nézed a filmet, igaz?), de olyan sztárok is láthatóak a vásznon, mint Tobey Maguire, Olivia Wilde, Jean Smart, Jeff Garlin, Max Minghella, Lukas Haas, Samara Weaving, Eric Roberts és még sokan mások.

Margot Robbie egy interjú során elmesélte, mennyire fárasztó volt számára ez a szerep: „Még soha életemben nem dolgoztam ennyire keményen. A munka végére teljesen kikészültem”.

Oscar-gyanús alakítást nyújt Margot Robbie?

A múlt hónapban Eric Roberts – aki Margot Robbie karakterének apját alakítja a filmben –egy interjúban emelte ki a színésznő teljesítményét, sőt azt is mondta, hogy valószínűleg Oscar-díjat fog kapni az alakításáért.

„A leghihetetlenebb alakítást nyújtja a Babylonban, amit valaha láttam” – mondta a színész Robbie játékáról.

Sőt Roberts a színésznő alakítását Elizabeth Taylor és Sandy Dennis „tökéletes játékához” hasonlította, melyet az 1966-os Ki fél Virginia Woolftól? című filmben nyújtottak. A színész szerint Margot Robbie játéka Babylonban „ezen a szinten van”.

„Egyszerűen levett a lábamról” – tette hozzá Roberts. – „El sem hiszem, milyen zseniális a nap minden percében.”

A Babylon január 19-én érkezik a hazai mozikba.

Forrás: People.com
Fotó: Lia Toby/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: