Mariah Carey ikrei is feltűnnek az énekesnő vadonatúj karácsonyi számának klipjében

A karácsony közeleg, amire nincs jobb bizonyíték, mint az ünnep királynőjének új és csillogó karácsonyi kislemeze, ami a napokban jelent meg. Eredeti hangzás, fülbemászó dallamok és gospel. Sosincs túl korán egy ünnepi dalhoz, igaz?

A Fall in Love at Christmas november 5-én került fel a streamingplatformokra, a rajongók pedig egyenesen megőrülnek érte. Mariah Carey új száma, amiben Khalid és Kirk Franklin is közreműködött, maga a tömény romantika, amit mostantól szilveszterig hallgathatunk. Ez a dal teljesen eltér az énekesnő eddigi karácsonyi zenéitől. A Fall in Love at Christmas című legújabb számára Carey R’n’B gyökerei voltak nagy hatással.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés

A klipben Mariah és Khalid énekelnek duettet. Első hallásra a szám nem igazán ünnepi a díszletet leszámítva, de amikor az ötperces videó harmadik percében megszólalnak a száncsengők és megjelenik egy gospel kórus, egy szempillantás alatt a karácsonyi mesevilágba csöppenünk. A lágy dallamok fülbemászóak, ráadásul az énekesnő ikrei, Moroccan és Monroe is feltűnnek a klipben, amitől a rajongók számára még szeretnivalóbb ez az új karácsonyi dal.


„Mariah Carey képessége, hogy alkalmazkodni tud a korhoz, miközben hű marad eredeti hangzásához” – olvasható a fanok kommentjeiben, amik elárasztották a Twitter és az Instagram felületeit. A közösségi média szinte felrobbant, és egy emberként üdvözölték az új ünnepi számot.

Forrás: cosmopolitan.com
Nyitókép: CBS Photo Archive/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: