Martha Stewart visszaszólt: „Nem törődöm a korral”

Kihívó szettje miatt támadta be az internet, Martha Stewart azonban nem hagyta ezt szó nélkül és meg is érkezett a válasza az őt kritizáló trolloknak.

Stewart jelenleg 82 éves és még mindig stílusa kortalanságát hirdeti. A híresség aktívan használja a közösségi médiát, így rendre új fotókkal örvendezteti meg rajongóit. Azonban, mint ahogy az interneten az oly gyakran előfordul, egy-egy posztja alatt az önjelölt kritikusok is megjelennek és kéretlen tanácsokkal látják el őt. Viszont babér számukra most sem termett, hiszen az üzletasszony ismét biztosította őket arról, hogy a véleményük őt a legkevésbe sem érdekli.

Martha Stewart és a kortalanság

A sztár legutóbb azzal kavart nagy port, hogy az idén megjelent Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásának címlapjáról mosolygott vissza. Martha ezzel a kiadvány legidősebb „covergirl”-je lett, amit sokan kitörő örömmel, néhányan pedig éles kritikákkal fogadtak. Az akkor 81 éves híresség egy mélyen dekoltált fehér fürdőruhát és egy narancs színben pompázó leplet viselt a címlapon, ezzel is hirdetve, hogy mennyire fontos új dolgokat kipróbálni, legyen az ember bármennyi idős is. A dícsérő kommentek mellett persze többen felhozták, hogy a híresség milyen plasztikai beavatkozásokon és esztétikai kezeléseken eshetett át, hogy ennyi évvel a háta mögött is csúcsformában van. A jelenségnek azonban ettől sokkal fontosabb üzenete volt: merd elfogadni önmagad a koroddal együtt, és ne érdekeljen, ki, mit mond.

Martha Stewart csúcsformában ( Fotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images)

És Marthát nem is érdekli

A híresség múlt héten a Fashion Group International Night of Stars elnevezésű gála vendége volt, a nagyszabású rendezvényre pedig egy igazán különleges ruhát választott. Az idei trendeknek tökéletesen megfelelő, ezüst színű, Andrew Yu designer által tervezett kreációban ragyogta be az estet. Ezt már a feltűnő csillogása miatt is megkérdőjelezték, amit azonban többen megjegyeztek, az a ruha magas sliccelése volt. A darab ugyanis láttatni engedte a 82 éves híresség egyébként irigylésre méltó lábait, amin felbuzdulva viszont sokan azt követelték, hogy öltözzön inkább „korához illően”.

Stewart azonban a hozzá érkező kritikákra reagálva elmondta, hogy 17 éves korától ugyanúgy öltözik és továbbra sem veszi tényezőnek a számokat egy-egy szett összeállításakor. „Nem törődöm a korral. Úgy gondolom, hogy rengeteg olyan ember van, aki csodásabban fest idősebben, mint valaha, én pedig mindegyiküknek a csodájára járok.”

Mi például ebben egyet is értünk vele, hiszen hiába csillog-villog az az estélyi, mégis remekül állt neki. Azt pedig az Instagramon is láthatjuk, hogy csodás alakját a sok-sok munkának köszönheti. Martha Stewart ugyanis nemcsak rengeteget edz, hanem az étkezésére is kiemelten odafigyel. Stílusa pedig csak jó szavakat érdemel, az aktuális, legtrendibb darabokat is úgy építi be ruhatárába, hogy egyáltalán nem válik nevetségessé, sőt, olykor inspirációt is szolgáltat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Martha Stewart (@marthastewart48) által megosztott bejegyzés

Nyitókép:  Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tiffany & Co

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Legnépszerűbb cikkek: