Négy év után először jelent meg a vörös szőnyegen Sarah Jessica Parker fia, James

A Szex és New York sztárja szeretné megvédeni a gyermekei magánéletét, ezért alig posztol róluk a közösségi oldalain és csak ritkán jelenik meg velük a nyilvánosság előtt. De a sorozat új évadának premierje miatt úgy döntött, kivételt tesz.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick köztudottan azon hírességek táborát erősítik, akik meg akarják óvni a gyermekeiket a reflektorfénytől. Így fiukat, Jamest utoljára 2017-ben láthattuk a vörös szőnyegen a szülei és az ikerhúgai, Marion és Tabitha társaságában. A különleges alkalmak kedvéért azonban még a Broderick-család is kivételt tesz ebben a kérdésben. Márpedig a december 8-i este éppen ilyen volt.

Ezen a napon tartották meg ugyanis a Szex és New York legújabb évadának premierjét New Yorkban, ahová Carrie Bradshaw megformálóját a férje mellett James is elkísérte. Úgyhogy a színésznő rajongói végre eldönthetik, kire hasonlít jobban a most 19 éves srác. (Mi azt mondanánk, hogy inkább az édesanyja vonásait fedezzük fel benne.)

Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker és James Wilkie Broderick
Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker és James Wilkie Broderick 2021. december 8-án. (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

És egyszer csak… felnőtt Sarah Jessica Parker fia!

A Szex és New York főszereplője egy álomszép, szürke Oscar de La Renta modellben tündökölt a bemutatón, melyet egy pink tüllszoknyával egészített ki. Az utóbbi pontosan olyan darab, amit Carrie Bradshaw gardróbjában megtalálhatnánk. Élete legfontosabb férfijai pedig elegáns fekete öltönyben pózoltak a kamerák kereszttüzében.

Jamesről egyébként annyit tudunk, hogy idén májusban érettségizett, ősszel pedig a Brown Egyetemen kezdte meg tanulmányait. Ezért James októberi 19-i szülinapját sem tudták együtt megünnepelni, a színésznő csak virtuálisan köszönthette őt. „A mi Skorpiónk. A mi októberi babánk. A mi JW-nk” – írta az Instagramján Sarah Jessica Parker. A sztár azt is megosztotta a követőivel, hogy a fia éppen új élményeket és barátokat szerez, és most nyitogatja fiatal szemeit a világra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés

Forrás: E! Online
Nyitókép: HBO Sajtószoba

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:
Legnépszerűbb cikkek: