Matthew McConaughey online bingóval szórakoztatta egy idősotthon lakóit

Hatalmas meglepetés érte a texasi idősotthon lakóit, amikor az Oscar-díjas színész és családja csatlakozott a virtuális bingó partihoz.

Nagy volt az öröm tegnap a texasi The Enclave at Round Rock Senior Livingben, amikor az esti bingómeccset egy váratlan vendég ‚‚zavarta meg’’. Az idősotthon lakói a koronavírus-járvány miatt csak online, a Zoom segítségével vehetnek részt kedvenc szerencsejátékukban, és tegnap este egy örökre szóló élménnyel is gazdagodhattak. Ugyanis nem más, mint Matthew McConaughey olvasta fel a nekik a nyerőszámokat.

Az Oscar-díjas színészhez felesége, anyukája és gyermekei is csatlakoztak, így a nyugdíjasok őket is megismerhették. Az otthon lakói a Facebookon köszönte meg a McConaughey család kedves gesztusát – posztjukból az is kiderül, hogy a játék befejezése után a színész nem búcsúzott azonnal el, hanem tovább beszélgetett az idősekkel: ‚Köszönjük Matthew-nak, a feleségének, Camilának és az anyukájának, Kay-nek, hogy a megrendezett virtuális bingó néhány menetét levezényelték. Lakóink remekül érezték magukat és nagyon örültek, hogy beszélhettek Matthew-val a családi örökségéről és a kedvenc italáról is.’’

McConaughey egyébként a Twitter-oldalán is rendszeresen figyelmezteti az emberek, hogy tartsák be a járvány miatt bevezetett szabályokat, illetve amennyiben tudnak, maradjanak otthon és segítsenek másoknak. A tegnapi akciójával is az otthonmaradás fontosságára hívta fel a figyelmet. Ebben a videóban pedig arról beszél, hogy bár most megállt az élet, ez nem fog örökké így maradni és előbb-utóbb újra ‚‚zöld lámpát kapunk’’.

Nyitókép: Tim Warner/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: