Mediterrán minimalizmus: ebben a házban élni olyan lehet, mintha egy véget nem érő vakáción lennénk

Egyszerűen imádjuk

Tenger, napfény, narancsligetek és olajbogyó. Nekünk jó esetben egy-két hétig van részünk az ilyesfajta élvezetekben, a nyaralás ideje alatt. Álmaink netovábbja lenne egy ház, ahol nap mint nap megidézhetnénk a tengerparti nyarak hangulatát!

Csodás úszómedence az olajfák árnyékában

Egyszerre rusztikus és pazar. A vidéki romantikáért különösen odavagyunk. Hűsölés után a padnak kialakított kis mélyedésben örömmel olvasgatnánk a legjobb nyári történeteket, de csakis azután, hogy leszüreteltük a kertben lévő gyümölcsfák termését.

Fotó: Lula Poggi

Bájos konyha, ahol örömmel szeletelnénk a zöldségeket napestig

Csak ránézünk a képre, és szinte érezzük a hűs gazpacho illatát. Még nem mondtuk, de egy ilyen konyha mindenkiből szuper szakácsot csinál, itt a tészta csakis al dante lehet, és olyan képességeinkre derülhet fény, amikről eddig nem is tudtuk, hogy léteznek.

Fotó: Lula Poggi

Mediterrán minimalizmus a hálóban is

A hálószoba akkor jó, ha semmi nem vonja el a figyelmünket a fontos dolgokról. Persze, hogy az alvásra gondoltunk! A fehér falak között a rémálmok biztosan messze elkerülnének minket, és a stressz okozta alvászavarokat is elfelejthetnénk végre.

Fotó: Lula Poggi

Spanyol enteriőr egy kis marokkói beütéssel

A forró, afrikai hangulat egy kancsó roppant édes mentateával lesz teljes. Reggeli után csak elnyújtóznánk a kanapén, és várnánk, hogy ránk találjon a délután. Igazi nyaralós chill, számítógéppel senki nem léphetné át a küszöbünket.

Fotó: Lula Poggi

Csak semmi felhajtás

Sokan összetévesztik az otthonosságot a zsúfoltsággal. Na, nem ebben a házikóban. Egy-két gondosan összeválogatott, a ház enteriőrjéhez passzoló kiegészítő igazán remek hangulatot kölcsönöz, ennél nem is kell több!

Fotó: Lula Poggi

Nyitókép: Lula Poggi

További képeket a házról itt találsz! 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: