Még 1 ok, amiért imádjuk Tom Hardy-t: a színész egy hétig esti mesét olvas a neten

Ráadásul a francia buldogja, Blue is felbukkan majd mellette

A hírnek természetesen nem csak a gyerekek örülnek.

A koronavírus-járvány miatt a gyerekek hetek óta otthon tanulnak világszerte, ami óriási kihívások elé állítja a tanárokat és a szülőket is. Azonban szerencsére nem akármilyen felmentősereget kaptak a nehéz napokra: a Harry Potter könyvek szerzője, J.K. Rowling például lazított népszerű sorozatának licenc szabályain, így az oktatók feltölthetnek olyan videókat, amelyeken a varázslótanonc kalandjait olvassák a diákoknak. Chris Hemsworth pedig ingyenes meditációs gyakorlatot készített, ami segít a gyerekeknek fókuszálni az otthoni tanulás alatt.

Most pedig újabb szuper hír érkezett a sztárvilágból, méghozzá Tom Hardy-tól! Képzeld, a színész egy héten keresztül esti meséket fog olvasni a BBC gyerekcsatornájának, a CBeebies-nek, amit április 27-től május 1-ig adnak le.

Tom egyébként 2016-ban már szerepelt a „Bedtime Stories” című műsorban, és több millióan követték őt figyelemmel a BBC iPlayer streaming szolgáltatásán. A hírek szerint ezúttal Simone Ciraolo, Robert Vescio, Nicky Johnston, Lizzy Stewart, Chris Haughton, Rachel Rooney és Zehra Hicks műveiből olvas majd fel, a felvételeket pedig a kertjében rögzítik. (Még egy jó hír, hogy néhány videóban a francia buldogja, Blue is szerepelni fog.)

„Mondanunk sem kell, mennyire örülünk, hogy Tom újabb történeteket mesél el nekünk” – olvasható a BBC Children sajtóközleményében. „Ezekben a kihívásokkal teli időkben a BBC arra törekszik, hogy az egész Egyesült Királyságot szórakoztassa, ezt biztosítják ezek az új történetek is a távbarátságok, a problémamegosztás és az igazi bátorság témáival a látszólag leküzdhetetlen kihívások idejében.

A kommentek alapján biztosak vagyunk abban, hogy nem csak a gyerekek örülnek ennek a bejelentésnek.

Forrás: CNN
Nyitókép: Anthony Harvey/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: