Még több részlet derült ki az Elvált nők klubja című film folytatásáról

24 évvel azután, hogy bemutatták a kasszasikerré vált filmet, a New Republic Pictures úgy döntött, hogy egy közös produkcióban újra filmvászonra viszi Goldie Hawn, Bette Midler, és Diane Keaton színészi játékát.

A Family Jewels (Családi ékeszerek) című vígjáték középpontjában a már jól ismert, három női karakter áll, akik kénytelenek a karácsonyi ünnepeket a gyerekeikkel és unokáikkal tölteni, miután a férfi, akihez hajdanán mindhárman feleségül mentek, holtan esik össze egy New York-i áruházban. „A három színésznő közötti kémia mindig is páratlan és ellenállhatatlan volt. Éppen ezért lesz olyan nagyszerű ismét velük együtt dolgozni” – nyilatkozta a producer, Bradley Fishcer. „A film már az írás és a megvalósítás szakaszában van. Sokat játszunk a forgatókönyvvel és improvizálunk, ami egyszerűen mesés. Lépésről lépésre haladunk” – árulta el a 74 éves Goldie Hawn, amikor a film forgatásáról kérdezték.

Az 1996-ban bemutatott vígjátékban, az Elvált nők klubjában a három egyetemi barátnő – akik egy közös barátjuk temetésén találkoznak – elhatározzák, hogy bosszút állnak exférjükön. A Bette Midler által alakított nő gyors beszédével, humoros és pimasz megjegyzéseivel, maga a kegyetlen őszinteség. Diane Keaton karatkere félénk, de ugyanakkor elszánt, míg a Goldie Hawn által játszott elvált nő az élet nagy játékosa, akinek mindig van ideje egy jó koktélra. A Családi ékszerek kamatoztatja a korábbi film dinamikáját és jellemrajzait, törekszik az eredetiségre, miközben igyekszik egyensúlyban tartani Az elvált nők klubja iránti tiszteletet, és az új, ötletes párbeszédeket. „Habár a film középpontjában a már jól ismert, három karakter áll majd, a gyerekeknek és az unokáknak is kulcsfontosságú szerepe lesz a vígjátékban” – árulta el Fisher.

„Nagyon élveztük, amikor együtt forgattuk az Elvált nők klubját” – mesélte Midler a People magazinnak adott interjújában. „Szerintem vicces, amikor nők összejönnek, és jobban nevetnek egymással, mint a férfiakkal. Gondolom, szabadabbnak érzik magukat. A Családi ékszerek egy olyan dolog, amin emberek dolgoznak. Néha elakad a forgatókönyvírás folyamata, és a dolgok nem működnek. Erőfeszítés kell hozzá, hogy minden a helyére kerüljön, és mindenki élvezetesnek találja az összképet. Egy remek forgatókönyv nélkül nincs semmi” – teszi hozzá.

Forrás: people.com
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: