Megan Fox évek óta a világ egyik leghíresebb szexszimbóluma, ő mégis torznak látja a testét

A Transformers filmek sztárja a brit GQ magazinnak vallotta be, hogyan érez, amikor a tükörbe néz.

Most visszaugrunk veled egy kicsit az időben egészen 2008-ig, amikor is az FHM felmérést végzett arról, kit tartanak a világ legszexisebb nőjének. A magazin szavazásán közel 10 millióan vettek részt globálisan, a választásuk pedig egyértelmű volt: az akkor 21 éves Megan Fox mindenki mást maga mögé utasított. (Például Scarlett Johanssont vagy Blake Lively-t.)

De visszatérve 2021-re: a Transformers-filmek sztárja a mai napig őrzi szexszimbólum státuszát – sőt! Közel 17 millióan követik Instán és aligha találsz olyan fotót az oldalán, ami alatt ne hétjegyű lenne a lájkok száma. Ám hiába a visszajelzések, Megan valójában egyáltalán nem elégedett magával. A színésznő-modell a brit GQ magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy testdiszmorfiás zavarral küzd és bizonytalan magában. (A betegséggel harcolók torznak látják a testüket, elégedetlenek vele és emiatt sokat szoronganak. – a szerk.)

„Előfordulhat, hogy ránézünk valakire és azt gondoljuk, gyönyörű. Biztosan könnyű az élete. Pedig előfordulhat, hogy ő nem így érez önmagával kapcsolatban” – magyarázta. A színésznő egyébként párjával, Colson Bakerrel, azaz Machine Gun Kellyvel közösen nyilatkozott a lapnak, akinek oldalán több dolgot is őszintén elárult magáról. Kiderült például az is, hogy azért varratták magukra mindketten a „the darkest fairytale” (vagyis a legsötétebb tündérmese) kifejezést, mert ez utal az egyik legelső üzenetre, amit egymásnak küldtek.

A páros Randall Emmett Midnight in the Switchgrass című filmjének forgatásán találkozott, éppen azután, hogy Megan házassága véget ért Brian Austin Greennel. A színésznő azt mondja, Machine Gun Kellyben az, akit mindig is keresett. „Szokatlan, furcsa ember vagyok. De rengeteg dolgot el kellett temetnem magamban, mert egyszerűen nem volt tere ezeknek a különcségeknek. Benne viszont sok mindent megtaláltam magamból és vice versa. Végre feltárhattam azt az elzárt részem, amit félretettem.”

Forrás: Page Six
Nyitókép: Theo Wargo/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: