Megérkezett a Pán Péter és Wendy új előzetese – Jude Law-t Hook kapitányként láthatjuk

Áprilisban debütál a Pán Péter és Wendy című film, melynek már látványos előzetese is számos meglepetést tartogat. A Hook kapitányt alakító Jude Law-ra alig lehet ráismerni.

Tegnap mutatta be új filmjének előzetesét a Disney+, melyben Pán Péterrel és Wendy-vel indulhatunk közös kalandra. A film az 1911-es regény, és a Disney 1953-as animációs meséjének újragondolása, gyönyörű látványvilággal és akciódús jelenetekkel.

Izgalmas szereplőgárda

Pán Pétert Alexander Molony, Wendy-t pedig Mila Jovovich lánya, Ever Anderson alakítja. De Jude Law is feltűnik a vásznon, méghozzá Hook kapitány szerepében. Csingilinget pedig Yara Shahidi alakítja. A filmet David Lowery rendezi, aki társíróként is jegyzi a mozit. Lowery nevéhez fűzödik egyébként a Zöld lovag és az Elliott, a sárkány című film is.

Yara Shahidi, Csingling, Pán Péter
Csingiling szerepében Yara Shahidit láthatjuk. Forrás: Disney+

Örökzöldet új szemszögből

 „A Pán Péter és Wendy készítése során egy olyan film megalkotására törekedtünk, amely egyszerre őrzi az eredeti J. M. Barrie-szöveget és a Walt Disney animációs filmjét, miközben meghatóan, őszintén, nyitott szívvel és kalandvággyal meséli újra történetet” – fogalmazott Lowery a filmről szóló közleményében. Fantasztikus művészek százai dolgoztak éveken át azért, hogy ezt a filmet vászonra vigyük. Izgatottan várom, hogy a közönség is láthassa a munkájukat, részt vehessen velünk ezen az utazáson, és egy új szemszögből fedezhesse fel az örökzöld mesét” – tette hozzá a rendező. A filmnek már az előzetese is lenyűgöző képi világgal rendelkezik, ám a látványos alkotás nem a mozikban, hanem a Disney+-on debütál április 28-án.

Varázslatos utazás

A történetben Wendy Darling történetét követhetjük végig. A kislány fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, egy varázslatos fiúval, aki nem hajlandó felnőni. „Testvéreivel, egy apró tündérrel, Csingilinggel és Pán Péterrel együtt elutazik Sohaország varázslatos világába. Itt találkozik egy gonosz kalózzal, Hook kapitánnyal, majd belevág egy izgalmas és veszélyes kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét” – olvashatjuk a film összefoglalójában.

Pán Péter és Wendy

Forrás: People

Nyitókép: Disney+

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: