Megérkezett az élőszereplős kis hableány első előzetese

A lenyűgöző képsorok láttán édes nosztalgia fog el minden Disney-rajongót. A kis hableány élőszereplős változatára már csak két hónapot kell várni.

Az idei Oscar-gála tele volt gyönyörű pillanatokkal, megható beszédekkel és ünnepléssel. De nemcsak emiatt volt különleges. Itt mutatták be ugyanis a májusban megjelenő élőszereplős Disney-történet, A kis hableány előzetesét. Az előzetest Halle Bailey és Melissa McCarthy, A kis hableány szereplői konferálták fel a színpadon. A kisfilm láttán pedig mi magunk is alig várjuk a premiert.

Kaland, humor és szerelem

Az eddig megjelent poszterek és rövid jelenetek után a két és fél perces videó teljesebb képet ad arról, hogy mit is várhatunk a filmtől. Az 1989-ben megjelent, világszerte népszerű rajzfilm jelenetei újszerű módon elevenednek meg. Az előzetesben láthatjuk Eric herceg hajótörését, Ariel vitáit apjával, Triton királlyal, a kis hableány alkuját Ursulával és az emberré alakulását is. Az izgalmas képkockák és a gyönyörű dalok mellett a humor sem fog kimaradni a moziból. Az előzetesben erről Ariel barátai, Ficánka és Sebastian gondoskodnak.

„Vár rám a föld”

A kisfilmben felhangzik az Arielt alakító Halle Bailey dala is, a Part of Your World (Vár rám a föld), miközben különböző filmjeleneteket láthatunk, többek között egy romantikus montázst Ariel és Erik herceg – akit Jonah Hauer-King alakít – kapcsolatáról is. De ki gondolta volna, hogy a vígjátékok királynője, Melissa McCarthy ilyen hitelesen alakítja majd Ursula szerepét. Az előzetest látva pedig pont úgy számoljuk vissza a napokat – hogy mennyit kell még aludni májusig – , akárcsak gyermekkorunkban.

Forrás: My Modern Met

Nyitókép: Walt Disney Studios/YouTube

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: