Meghan és Harry tényleg valóságshow-sztár lesz a Netflixen?

A legfrissebb pletykák szerint a házaspár 3 hónapon keresztül betekintést engedne az életébe, hogy az emberek végre megismerhessék az exszínésznő igazi arcát.

Meghan és Harry márciusban búcsút intettek Angliának és a royal rangjukból adódó hivatalos kötelezettségeiknek is, méghozzá azért, hogy hétköznapi életet biztosítsanak a fiuknak – távol a fotósoktól és a brit sajtótól. Azonban, ha lehet, Amerikában talán még nagyobb médiafigyelem irányul rájuk, mint akkor, amikor még Nagy-Britanniában laktak. Ez természetesen nem is olyan meglepő, hiszen mióta a házaspár lerázta magáról a királyi család protokollját, szabadon melléállhatnak olyan ügyeknek, melyeket fontosnak tartanak – mint például a nemi és a faji esélyegyenlőségért hívott harc, vagy a közelgő amerikai választások.

Fotó: Instagram/@dukeandduchessofsussexdaily

Sőt, a függetlenségüknek hála Meghan szabadon visszatérhetett a filmiparba is: a férjével együtt aláírtak egy többéves szerződést a Netflixszel, mely szerint dokumentumfilmet-, és sorozatot, filmeket és gyerekfilmeket fognak majd forgatni. Ám a legfrissebb pletykák szerint egy valóságshow-ról is tárgyalnak a streaming-szolgáltatóval, mert Meghan meg akarja mutatni az igazi énjét az embereknek. A bennfentesek azt mondják, hogy a házaspárt 3 hónapon át figyelnék kamerákon keresztül (egyfajta „légy a falon” műsorról lenne szó), tehát így bárki betekintést nyerhetne az életükbe – míg a dokufilmekben csak a munkásságukról lenne szó.

Fotó: Instagram/@dukeandduchessofsussexdaily

Bár Meghanék nem, de a szóvivőjük azért reagált a fenti teóriákra: azt nyilatkozta, hogy Harryék csak olyan tartalmak gyártására fókuszálnak, melyek igazodnak a készülő nonprofit alapítványuk, az Archewell küldetéséhez és értékeihez. A reality showról szóló híreket pedig cáfolta – persze kételkedésre adhat okot, hogy egy ilyen műsor megszületését biztosan az utolsó pillanatig titokban kellene tartaniuk. Azt azonban maga a Netflix alátámasztotta, hogy Meghannak és férjének már számos projektje van fejlesztés alatt, köztük egy innovatív dokumentum-sorozat a természetről és egy animációs sorozat, amely az inspiráló nőket ünnepli, de a megjelenések dátumairól egyelőre nem árulnak el semmit. A streaming-szolgáltató társalapítója, Reed Hastings úgy gondolja, az egykori herceg és hercegné által megálmodott tartalmak a legizgalmasabb és legnézettebb műsorok lesznek a Netflixen jövőre – úgyhogy mi már kíváncsiak várjuk, mivel rukkolnak elő!

Forrás: The Sun/Daily Mail/Harper’s BAZAAR
Nyitókép: WPA Pool/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: