Meghan és Harry ma végleg elbúcsúztak az Instagramon is

Izgalmas részleteket is megosztottak utolsó bejegyzésükben, ezzel búcsúznak hivatalos posztjuktól a @SussexRoyal oldalon.

Igaz, hogy már elvégezték utolsó feladataikat a királyi család tagjaiként, és elbúcsúztak Anglia népétől, azonban Erzsébet királynő döntése alapján csupán holnaptól mentesülnek minden feladattól és elvárástól. Valószínűleg ezért döntöttek úgy, hogy a hivatalos royal Instagram oldalukat is ideje végleg megszüntetni, ezzel a SussexRoyal.com weblapjuk is búcsúzik az olvasóktól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community – for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Utolsó posztjukban így köszöntek el a követőktől: „Mint, ahogy azt mindannyian érezhetjük, a világ néha kivételesen törékenynek tűnik. Azonban mi bátran állítjuk, hogy minden emberi lényben megvan az a képesség, hogy változást idézzen elő – ahogy azt láthatjuk az egész világon, a családunkban, a közösségünkben és a frontvonalon – egymást támogatva az összetartás ígérete valóssággá válik.

Most ebben az időszakban mindenkinek az egészsége és a jóléte a legfontosabb, muszáj közösen megtalálnunk a járvánnyal kapcsolatban fellépő problémákra a megoldást. Mi is keressük azt a szerepet, amin keresztül globális változást tudunk előidézni, most arra koncentrálunk, hogy megtaláljuk, hogyan tudunk hozzájárulni a megoldáshoz. Lehet, hogy többet nem találkozunk majd itt, de a munkánk ugyanúgy folytatódik.

Köszönjük ennek a közösségnek a mérhetetlen támogatását, az inspirációt és a közös elkötelezettséget a világ iránt. Hamarosan újra találkozunk.

Addig is vigyázzatok magatokra és egymásra! – Harry és Meghan”.

Továbbá Meghan és Harry szóvivője értesítette a sajtót, hogy a pár az elkövetkezendő hónapokban a családra szeretne koncentrálni, de persze közben a jótékonysági kötelezettségeiknek eleget tesznek és a jövőbeli nonprofit szervezeteiket is építgetik.

Nyitókép: Samir Hussein/ Contributor/GettyImages 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: