Meghan Markle apró sminktrükkje, amitől még ragyogóbb a megjelenése

Cseles trükk a ragyogó szépségért

A sussexi hercegnéről tudjuk, hogy imádja a különféle beauty-trükköket. Van jó néhány olyan, amit egykor a csodálatos Diana is rendszeresen alkalmazott, de Meghan előszeretettel megfogadja a sminkese, Daniel Martin tanácsait is!

Meghan Markle névjegyévé vált a laza konty és a bronzos bőr, de nemrég kiderült, hogy egy kevésbé észrevehető beauty trükknek is köszönheti a makulátlan és elképesztően természetes külsejét.

Köztudott, hogy a kedvenc rúzsod felvitele előtt érdemes kiemelni egy kontúrceruzával az ajkaid vonalát, hogy még tartósabb legyen a végeredmény. Ezzel nem árultunk el nagy titkot, viszont a sussexi hercegné vitt egy kis csavart a műveletbe. Meghan mindig egy picivel sötétebb színű szájkontúrceruzát választ, amivel minimálisan túlrajzolja az ajkai körvonalát. Ezután pedig jöhet a tökéletes nude rúzs. Azon kívül, hogy sokkal természetesebb hatást ér el ezzel a lépéssel, még teltebbnek tűnnek az ajkai.

Így alkalmazd a trükköt a hétköznapokban:

Hogyan kreálj teltebb ajkakat egy szájkontúrceruzával?

Válassz az ajkadtól egy árnyalattal sötétebb ceruzát. Rajzold körbe óvatosan a kontúrt, a kiindulópont legyen a szád középső pontja.

Mennyire húzd túl a kontúrt?

Ez típustól függ. Első lépésként koncentrálj az ajkaid valódi körvonalára. Ezután adhatsz egy pici volument, de fontos, hogy a hatás természetes maradjon.

Hol kezdjem?

Egy szájkontúrceruza használatakor a kiindulópont mindig legyen a szád Cupido-íve, azaz a felső ajkad közepe.

Így találd meg a bőrtípusodhoz legjobban illő árnyalatot

Világos bőr esetén a rózsaszínes tónusokat válaszd, de ha sárgás a bőröd, akkor inkább a meleg árnyalatokra csapj le. A karamell vagy az ennél is sötétebb bőrtónushoz nagyon jól passzolnak a bronzos és a kicsit fényesebb árnyalatok.

Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: