Meghan Markle és Harry második gyermeküket várják

A házaspár szóvivője február 14-én osztotta meg az örömhírt a nyilvánossággal, amelyet egy gyönyörű fotóval egészítettek ki a büszke szülőkről. Sőt, még arra is figyeltek, hogy Diana emléke előtt is tisztelegjenek ezzel a bejelentéssel!

Ahogyan 2020-ban, úgy idén is Meghan Markle-nek és Harry hercegnek köszönhetjük az év legelső hatalmas hírét: míg tavaly azt jelentették be, hogy visszalépnek a királyi családban betöltött szerepüktől és Amerikába költöznek, addig 2021 februárjában a második gyermekük érkezését hozták nyilvánosságra. A házaspár szóvivője megerősítette, hogy Archie hamarosan testvért kap, Meghan és Harry pedig elképesztően boldogok, hogy újra szülők lehetnek.

Fotó: Misan Harriman

Az örömhírt február 14-én, azaz Valentin-napon osztották meg a médiával, amelyhez egy régi barátjuk, Misan Harriman készített róluk egy csodaszép fekete-fehér fotót. Meghan a képen abban a Carolina Herrera ruhában fekszik férje ölében, amit az első terhessége alkalmából készítettek neki. Azonban nemcsak emiatt számít különlegesen érzelmesnek a bejelentésük, hanem azért is, mert Diana emléke előtt is tisztelegtek vele. Károly egykori felesége 1984. február 13-án árulta el, hogy a második gyermekét (azaz Harryt) várja, amit úgyszintén Valentin-napon írtak meg a lapok.

Diana és Harry 1987-ben (Fotó: Georges De Keerle/Getty Images)

Mivel Meghanék éppen azért vonultak vissza a hivatalos feladataiktól, hogy a körülményekhez képest normális, lesifotósoktól mentes életet élhessenek, így talán nem is olyan meglepő, hogy több részletet nem meséltek el a kicsi érkezéséről: sem azt, hogy mikorra várják, sem azt, hogy ezúttal kisfiuk vagy kislányuk születik majd. A Buckingham-palota szóvivője szerint Erzsébet királynő és az egész család örömmel fogadták a nagy hírt és minden jót kívánnak nekik.

Meghan és Archie
Meghan, Harry és Archie (Fotó: Pool/Getty Images)

Azt egyébként lehetett sejteni, hogy Meghan és férje szerettek volna egy kistestvért Archie-nak, hiszen Meghan 2020 novemberében szívszorító esszét írt a New York Timesnak arról, hogy júliusban elvetélt. „Ha elveszítünk egy gyermeket, akkor olyan, szinte elviselhetetlen gyászt kell cipelnünk magunkkal, amit sokan megtapasztaltak, mégis kevesen beszélnek róla.” És bár Harry bátyja, Vilmos már háromszoros édesapja, nem valószínű, hogy Harry ebben követni fogja a testvére példáját. Diana kisebbik fia ugyanis még korábban készített egy interjút Dr. Jane Goodallal, amiben kijelentette, maximum két gyereket szeretne a bolygó védelméért. „Hagynunk kell valamit magunk után a következő generációknak is” – mondta.

Forrás: People/E! Online/E! Online/E! Online/People
Nyitókép: Chris Jackson/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: