Meghan Markle máris egy híres divatcéggel tárgyal

A sussexi hercegné új megélhetés után nézett

Nagy fejtörést okozott Harry és felesége az egész brit királyi családnak. Míg a sussexi herceg a palotában tárgyal, hogy mihamarabb megoldják a krízishelyzetet, addig a hercegné visszament Kanadába közös gyerekükhöz. Közben nem vesztegeti az idejét..

Még egy hét sem telt el azóta, hogy Harry herceg és felesége nagy bejelentésükkel az egész világot sokkolták, köztük II. Erzsébetet is! Az Instagramon közölték követőikkel, hogy a jövőben függetlenednének a királyi családtól. A palota szóvivője rögtön reagált, elmondta, hogy tiszteletben tartják a döntést, de a helyzet bonyolult kérdéseket vet fel, ezeknek a megbeszélése pedig még kezdeti stádiumban van. Meghan hercegné a bejelentést követően visszautazott Kanadába fiúkhoz, Archie-hoz, aki a dadusával maradt.

Fotó: WPA Pool/Getty Images

A bejelentés a netezőket két táborra osztotta: sokan bátor tettnek tartják, hogy Harry-ék a saját útjukat járnák, míg mások szerint a hercegi pár képtelen lesz az anyagi függetlenségre, és meg fogják bánni a döntésüket.

Jelenleg úgy tűnik, hogy elég kicsi rá az esély, hogy Harry-éknek valaha is anyagi gondjai legyenek, egyrészt azért, mert már most hatalmas vagyonuk van, másrészt pedig azért, mert Meghant máris felkereste néhány nagy márka, a Givenchy-vel például állítólag már egy ideje tárgyalnak a közös munkáról.

Eközben Erzsébet királynő a mai napra összehívta a család legmagasabb rangú tagjait, hogy megvitassák Harry-ék kilépését. A „sandringhami csúcson” (így emlegeti a találkozót a brit sajtó) többek között arra hívják fel a figyelmet, hogy ha a herceg státusza rendezése nélkül lép ki a családból, könnyen adócsapdában találhatja magát Kanadában, hiszen egészen más szabályok vonatkoznak majd rá. Ezen kívül azt is tisztázni kell, hogy mi lesz a hercegi pár kiemelt biztonsági őrizetével.

A sussexi herceg bejelentése az egész családot megrázta, Erzsébet királynő csalódott, Harry apja, Károly herceg elképesztően mérges, Harry bátyja, Vilmos herceg pedig nagyon szomorú. Elmondta, hogy eddig egész életében vigyázott öccsére, de mostantól nem fogja tudni úgy segíteni, ahogy régebben. Vilmos azt is hozzátette, hogy jelenleg a támogatáson kívül nem tud más tenni, de reméli, hogy egyszer majd minden a régi lesz.

Meghan hercegné és Harry herceg megítélésén jelenleg nem segít, hogy kiszivárgott néhány kép a kanadai luxusvillájukról, ahol jelenleg élnek. Az épület becsült értéke 4 milliárd forintnak felel meg, a pletykák szerint pedig egy orosz milliárdos tulajdona, aki havi körülbelül 40 millió forintnak megfelelő összegért adja ki. Azt azonban nem tudni, hogy a hercegi pártól is kért-e lakbért.

Nyitókép: Samir Hussein/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: