Meghan Markle új podcastjében Mariah Carey-vel beszélgetett arról, mekkora átok a természetes hajkoronájuk

Meghan Markle minden héten új epizódokkal jelentkezik új podcastjéban, az Archetípusokban, amelyben híres nőkkel boncolgatnak fontos témákat.

Meghan Markle legújabb vendége az Archetypes című új podcastjében, Mariah Carey volt. A díva kettőssége, Mariah Careyvel című 46 perces epizódban azt boncolgatták, mit jelent az, hogy díva”. Carey neveltetésétől és zenei karrierjétől kezdve mindent kitárgyaltak, de a beszélgetés hamar az énekesnő hajára terelődött, miután Markle felhozta Carey 2009-es Dreamlover című klipjét.

Markle felidézte Carey göndör haját, rámutatva arra, hogy ez a megjelenés nem is állhatott volna távolabb attól a dívától, akit ma ismerünk. Carey szerint ennek oka volt. „Volt ez a kétértelműség a származásommal kapcsolatban. Például, nem tudták, hogyan kell megcsinálni a hajamat, mert egy fehér fodrász dolgozott a klipen, aki még sosem foglalkozott texturált hajjal”. Másrészt, folytatta Carey, a fodrászoknak, akiknek afrofrizurával van  tapasztalatuk, szintén nem bírnak el a hajával. Markle azonnal együttérzett az énekesnővel, mivel ez egy olyan küzdelem, amit ő is jól ismer.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Markle, aki saját haját „göndörnek és vastagnak” írta le, nemrég azzal örvendeztette meg a rajongókat, hogy egy videóhívás során megmutatta frizurája természetes textúráját.

A beszélgetést folytatva Carey elmagyarázta Markle-nak, hogy az édesanyja nem tudta, hogyan kell a haját formázni. Egyébként az ilyen közös tapasztalatok miatt lett Markle annó Carey-rajongó. „Amikor fiatal tinédzser voltam, úgy akartam öltözködni, kinézni, lenni, énekelni, mindent úgy csinálni, mint Mariah Carey”. De Markle Carey-be való „lányos belezúgása” majdnem gyors véget ért a „A díva kettőssége” című epizód második részében, amikor az énekesnő előhozta Meghan „dívás pillanatait”. Mariah Carey ezután tisztázta, hogy bóknak szánta a kijelentését, hiszen a „díva” szó alatt, Megan öltözködésére, testtartására és a testbeszédére célzott. 

Forrás: PageSix
Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: