Megható bejegyzést írt Chrissy Teigen csodálatra méltó erejéről John Legend

Október elején óriási tragédia érte a házaspárt, hiszen az orvosok minden igyekezetük ellenére sem tudták megmenteni babájukat. Az énekes a Billboard-gálán egy gyönyörű dallal, majd egy poszttal is méltatta párját, akivel együtt bármit túlélnek.

Szívszorító bejegyzést tett közzé az Instagramon Chrissy Teigen október elsején: John Legend felesége a közösségi oldalán osztotta meg a hírt követőivel, hogy elveszítették harmadik gyermeküket, akit Jacknek neveztek el. A házaspár a tragédia után visszavonult a nyilvánosság elől, azonban az énekes október 14-én megjelent a Billboard Music Award díjátadó ünnepségén és előadta „Never Break” című számát, méghozzá felesége tiszteletért. „Ez most Chrissynek szól” – mondta John, mielőtt belekezdett a dalba, amelyet 2019-ben írt. A szerzemény a 2020 júniusában kiadott „Bigger Love” elnevezésű lemezen szerepel és a sztár szerint a kitartásról és az emberi erőről szóló szöveg idén új jelentést kapott.

„Akármilyen nehéz is az élet, sosem tévesztjük szem elől az utunkat, mert mindketten tudjuk, kik vagyunk” – hallható John gyönyörű dalában, aminek refrénjében arról énekel, sosem fognak megtörni, mert a szerelmük mindig megmarad. A sztár a Billboard-gála után az Instagram-oldalára is feltöltötte a videót a fellépéséről, ami alatt újra nyilvánosan is üzent Chrissynek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon szeretlek téged és a családunkat. Együtt átéltük már a legszédítőbb magasságokat és a legsötétebb mélységeket. Egyszerűen megindító volt látni, ahogy kihordtad a gyermekeinket. Csodálom az erődet, ami a legnehezebb pillanatokban mutatkozott meg. Milyen lenyűgöző ajándék is az, hogy az ember képes új életet hozni a világra. Megtapasztaltuk ennek az ajándéknak a csodáját, erejét és örömét, és most mélyen átéltük a benne rejlő törékenységet is. Azért írtam ezt a számot, mert hiszek abban, hogy amíg ezen a Földön járunk, addig fogjuk egymás kezét minden könnyön, hullámvölgyön és teszten át. Ezt ígértük egymásnak 7 évvel ezelőtt az esküvőnk napján és minden kihívás, amivel szembenézünk egy ígéret a még hatalmasabb erőre és rugalmasságra. A szerelmünk megmarad. Sosem fogunk megtörni. Köszönjünk mindenkinek az imáikat, a jókívánságokat, virágokat, lapokat és az együttérző szavakat. Érezzük és értékeljük a szereteteteket, jobban, mint azt gondolnátok. Annyi történetet hallottunk arról, hány család tapasztalta már meg ezt a fájdalmat, akik gyakran csendben szenvedtek. Ez egy olyan klub, aminek senki sem szeretne a tagja lenni, de megnyugtató dolog tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Biztos vagyok abban, hogy Chrissy ezerszer többet tud majd erről beszélni, amikor készen áll rá. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy hálásak vagyunk és szeretettel gondolunk rátok, illetve a családjaitokra.”

Nyitókép: Dan MacMedan/Getty Images
Forrás: E! Online/Popsugar

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: