Megható családi fotót posztolt Ashley Graham

A híres plus size modell újabb közös fotót tett közzé kisbabájával, Isaac-kel néhány órával azután, hogy bemutatta a nagyközönségnek a Pretty Big Deal nevű podcastján.

Az elképesztően megható családi képen a 32 éves modell épp szoptatja kisfiát, miközben Ashley férje, Justin tartja a baba fejét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A fotó alatt a következő szöveg áll: „Emlékszem, amikor először tartottam a kezemben Isaac-et és azt mondtam Justinnak, „Most már egy család vagyunk örökre”. Nagyon sok okom van arra, hogy hálás legyek; minden szeretetért és támogatásért, amit a csodálatos közösségemtől kapok, a csodálatos férjemért, és a gyönyörű kisfiamért, aki felnyitotta a szememet, hogy lássam, mennyire csodálatos is ez a világ.” ‘@mrjustinervin és Isaac, köszönöm, hogy a legkedvesebb vendégeimként üdvözölhettelek titeket a @prettybigdealpod podcaston ❤️’

A modell és férje a Pretty Big Deal nevű podcast keddi adásában mutatta be a világnak első közös gyermeküket, aki az Isaac Menelik Giovanni Ervin nevet kapta. Ashley az adásban többek között arról is beszélt, hogy a kicsinek otthonukban adott életet, egy szülőmedencében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Az újdonsült anyukát a szülés minden pillanata inspirálta. „Azt kell, hogy mondjam, így, hogy átéltem a természetes szülés minden pillanatát és mindent éreztem, nincs olyan, amit ne tudnék megcsinálni. Most már semmi olyan nem állhat az utamba, amire azt mondanám: „Ez túl nehéz vagy ezt nem tudom megoldani”.

A kisfiú nevét az apuka, Justin adta, aki egyébként már az általános iskolában eldöntötte, ha fia születik, Isaac-nek fogják hívni.

„A testvéremmel, Kiával sokat beszélgettünk korábban arról, milyen lesz, ha egyszer majd mindkettőnknek gyerekei lesznek. Akkor sokat gondolkodtam azon, hogy mi lesz majd a neve a születendő fiamnak, de már akkor tudtam, hogy Isaac.” Közben Ashley azt is elmondta, hogy a kisfiú középső nevét egy etiópiai utazásuk inspirálta, ahol megtudták, hogy az ország első uralkodójának neve Menelik volt, ami annyit jelent „a bölcs fia”.

Nyitókép: James Devaney/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: