Megszületett Anne Hathaway második gyereke

A színésznő pár hete teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, de most lefotózták, amint Connecticutban sétálgat, és bizony a képeken látszik az új családtag is…

Férjével, Adam Shulmannal, három éves fiával, Jonathannal, és az újszülött kisbabával kapták nemrég lencsevégre Anne Hathaway-t. A színésznő az utóbbi időben annyira eltűnt a nyilvánosság elől, hogy november 13-án kihagyta új filmje, a Dark Waters premierjét is, és az Instagramon azt írta, „jó oka volt rá”, hogy így döntött.

November közepén, a születésnapján az üzeneteket és az ajándékokat még egy olyan képpel köszönte meg, ahol látni lehetett a pocakját is, így azt, hogy pontosan mikor született meg a baba, egyelőre sajnos nem tudjuk. Annyit azért elárult, hogy ő tudja a baba nemét is, de szeretné titokban tartani – sőt, aki a gyerek nevéről próbálta faggatni, azt egyszerűen megtréfálta. „Megpróbálok olyan nevekkel előállni, amiknek gyönyörű a hangzásuk, de mások kényelmetlenül érzik magukat tőle. Elég kegyetlen, de én nagyon élvezem” – mondta, és állítólag amikor megviccel valakit, végig tartja a szemkontaktust, még csak nem is pislog. Így nem csoda, ha sokan bedőlnek neki… A színésznő a babaváró bulit októberben tartotta New York-i otthonában, és olyan hírességeket is meghívott, mint például Jessica Chastain.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

??????????? ???????? (@celebs_in_touch) által megosztott bejegyzés,

Anne Hathaway és férje, Adam Shulman 2012-ben házasodtak össze, első gyerekük pedig 2016-ban született. A képek alapján úgy tűnik, minden rendben az anyával és a babával is, de reméljük, hamarosan többet is megtudunk a család legfiatalabb tagjáról.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: