A legnagyobb titokban megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első gyermeke

Az újdonsült szülők az Instagramon jelentették be a gólyahírt. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Amikor Priyanka Chopra 2020 novemberében törölte férje, Nick Jonas vezetéknevét a sajátja mellől az Instagramon, a bulvármédia azonnal lecsapott a hírre, és szalagcímekben fejtegették, hogy három év után válságba kerülhetett a házasságuk. (Sőt, sokan a kezdetektől kételkednek a kapcsolatukban, hiszen a színész-énekesnő 10 évvel idősebb párjánál.) Ők azonban köszönik szépen, soha nem voltak boldogabbak – ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint első gyermekük érkezése.

Nick és Priyanka a közösségi oldalaikon osztották meg az örömhírt a nyilvánossággal január 21-én és egyúttal azt is hozzátették, a pici béranya segítségével jött világra. „Arra kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben a különleges időszakban, szeretnénk a családunkra fókuszálni. Köszönjük szépen.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nick Jonas (@nickjonas) által megosztott bejegyzés

Az újdonsült szülők egyelőre nem árulták el a baba nemét és nevét sem, de a Page Six értesülései szerint kislányuk született. A kicsi egyébként éppen egy héttel azután csatlakozott a családjukhoz, hogy megjelent volna Priyanka a Vanity Fairnek adott interjúja. Ebben a most 39 éves sztár arról beszélt, hogy a gyerekek fontos részét képezik a jövőjüknek. „Isten kegyelmével, ha megtörténik, megtörténik” – idézte őt a szerző. Utólag egyértelmű, hogy ekkor már javában készült az anyaságra, de persze érthető, hogy titokban szerette volna tartani ezt.

„Mindketten tudjuk, hogy az, amivel foglalkozunk, magával hozza a nyilvánosság előtti életet is. De falakat húztunk a privát szféránk köré és nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy megteremtsük magunknak ezt a kis biztonságos menedéket a barátainkkal és családunkkal” – fejtette ki ebben a kérdésben az álláspontjukat  Nick Jonas.

Forrás: Page Six/Page Six
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: